Video: Tihomir Bendelja pobjednik Supertalenta!

TIHOMIR BENDELJA, koji je sve osvojio svojim twirling umijećem, pobjednik je prvog hrvatskog Supertalenta. Osim titule, osvojio je i 200.000 kuna. 15-godišnjak iz Hrženica pored Ludbrega nakon proglašenja je još jednom izveo pobjedničku točku za koju je izabrao glazbenu podlogu iz "Prljavog plesa".

Na početku superfinalne emisije svi su finalisti zajedno izašli na pozornicu i izveli zajedničku točku. Prva je show napustila Nina Kraljić, koja je osvojila najmanji broj glasova gledatelja, a nakon nje se kao devetoplasirana od showa oprostila plesna skupina Step by Step. Osmo mjesto je pripalo Mateu Ravliji, sedmo plesnoj skupini Unit-X, a šesto mladom plesnom paru Deborah Šuker i Marijanu Kešinoviću. Kao petoplasirani su potom ispali Sinovi. Antonia Dora Pleško osvojila je četvrto mjesto, a plesna skupina Atomic Dance Factory je osvojila treće mjesto. Korak do pobjede je bila Monica Rogić.

Potraga za prvim hrvatskim Supertalentom je trajala tri mjeseca, a žiri u sastavu Nina Badrić, Enis Bešlagić i Dubravko Merlić je 50 polufinalista odabrao među nekoliko stotina kandidata. Tijekom pet live emisija su gledatelji i žiri zajedničkim snagama odabrali 10 finalista.

Beatboxeri Medo i Maca u superfinalu kao gosti nastupili zajedno

Večeras je na pozornicu, na poziv žirija, kao gost izvođač ponovno izašao 18-godišnji beatboxer Mislav Medić - Medo iz Vinkovaca, koji je nastupio zajedno sa još jednim od polufinalista, beatboxerom Marijanom Gačićem - Macom.

"Odlična ideja da zajedno radite. Naravno, jer je bila moja. Ali, mogli ste to bolje izvesti", rekao im je Dubravko Merlić te dodao kako im je nastup (opet) bio predug.

I mali bubnjar Lenny Damijanić se vratio na pozornicu

U superfinalu je, u pratnji oca Dejana, kao gost nastupio i mali bubnjar, četverogodišnji Lenny Damijanić, koji je tijekom natjecanja također dogurao do polufinala. "Uvjerena sam da će Lenny biti velika bubnjarska zvijezda", rekla je Nina Badrić.

Tomislava dopratile policajke

Tomislav Topalović jedan je od natjecatelja koji nije ušao ni u polufinale, ali je ostavio dojam na žiri pa je pozvan da kao gost nastupi u superfinalu. 29-godišnji Tomislav je svojim plesom na audiciji žiri bio nasmijao do suza. Večeras je nastupio u pratnji plesačica odjevenih u policajke. Svojom plesnom izvedbom Colonijinog hita "Za tvoje snene oči" zaslužio je i video poruku Indire Mujkić.

Pročitajte više