VIDEO Tulum u njezinom stilu: Pogledajte snimke sa svadbe Maje Šuput

Foto: Instagram

MAJA ŠUPUT jučer se udala za Nenada Tatarinova pred najbližim prijateljima i obitelji. Presretnu mladenku do oltara je dopratila majka, a pjevačica nije krila euforiju nakon što je matičarka proglasila da su ona i njezin Nenad sada u braku. Nakon što su se jedno drugom zakleli na vječnu ljubav, Maja i Nenad su se poljubili  i zaplesali prvi ples, a onda je uslijedio tulum kakav samo Maja Šuput zna napraviti.

Na Instagram je procurilo nekoliko snimki sa svadbe na kojoj se vidi da su Maja, Nenad i njihovi gosti žestoko tulumarili do dugo u noć. Mladenka je u jednom trenuku izula cipele, a bend ju je oduševio izvedbom njezine pjesme "Svatovska" bez koje ne može proći niti jedna svadba.

Maja i Nenad nisu štedjeli na svadbi te su odlučili tulum napraviti na luskuznom imanju Meneghetti u istarskim Balama. Cvijeće i ambijent sinoć su svakog gosta ostavili bez daha, a mladenci su pripreme za vjenčanje snimali i dronom. 

Nakon što su prerezali tortu, Maja i Nenad gostima su podijelili personalizirane kolačiće, a jučer tijekom dana gosti su dobivali i personalizirane kubanke. 

Pročitajte više