Video: U2 u Zagrebu 9. i 10. kolovoza!

IRSKA grupa U2  u Zagrebu će održati čak dva koncerta, vijest je koja je brzinom munje odjeknula u medijima. Organizatori Lupa Promotion i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić objavili su da će se drugi koncert grupe U2 održati dan prije prvog planiranog, 9. kolovoza.

"Ta informacija o drugom koncertu je lažna. Zasad postoji potvrda samo jednog koncerta. Istina je da mi danas imamo konferenciju za novinare, a na njoj ćemo govoriti o bitnim stavkama vezanima uz koncert", lagala je Sanja Ajdinovski iz Lupa Promotiona svega 20-ak minuta uoči novinarske konferencije, nakon što smo je nazvali za potvrdu neslužbene informacije o održavanju drugog koncerta.

Popularni irski rokeri će na maksimirskom stadionu u Zagrebu tako nastupiti i 9. i 10. kolovoza. Koncert zakazan za 10. kolovoza je službeno rasprodan, a 63 tisuće ulaznica obožavatelji su razgrabili u roku od 12 sati.

Za karte se čekalo u velikim redovima, a mnogi su noć prospavali na asfaltu - sve kako bi bili na koncertu. Budući da je mnogo fanova ostalo bez svojih ulaznica, organizatori su se odmah počeli raspitivati o mogućnosti da U2 napravi dodatni koncert.

Ulaznice u pretprodaji već od sutra!

Pretprodaja ulaznica za nedjeljni koncert (9. kolovoza), za službeni U2 Fun Club počinje u srijedu 1. travnja od 10 sati te završava 2. travnja u 17 sati. U redovnu prodaju ulaznice kreću u petak 3. travnja od 6 sati putem interneta, a od 9 sati i na svim prodajnim mjestima Ticketproa.

Cijene ulaznica za koncert na maksimirskom stadionu iznose: 250 kuna sjeverna tribina (sjedenje), 500 kuna travnjak (stajanje), 750 kuna južna/zapadna/istočna tribina (sjedenje), 1000 kuna zapadna/istočna tribina - bliže pozornici (sjedenje), 2000 kuna VIP lože (sjedenje) i 2000 kuna Red zone - odmah do pozornice (stajanje). Za vrijeme U2 Fun Club pretprodaje, fanovi imaju pravo kupiti maksimalno četiri ulaznice. U redovnoj prodaji svatko ima pravo kupiti do šest ulaznica u svim kategorijama. Red zone kategorija biti će puštena samo u redovnu prodaju.

U sklopu turneje U2 360° koncerti će biti održani u: Amsterdamu, Barceloni, Chorzowu, Dublinu, Gothenburgu, Londonu, Parizu, Nici, Sheffieldu, Zagrebu, Bostonu, Chicagu, New Yorku i Torontu.

I.M.
Foto: JLP; Damir Krajač, Boris Kovačev/Cropix

Pročitajte više