Video: Uzbuđeni fameri otvorili drugu sezonu reality showa "Farma"

REALITY show "Farma" koji je prošle godine stigao i na naše male ekrane, će od danas ponovno uveseljavati znatiželjne gledatelje željne sočnih priča, svađa, tračanja i možda prvog seksa u "Farmi". 14 natjecatelja stiglo je na blatnjavu farmu u kojoj će provesti iduća tri mjeseca pod stalnim okom kamera i izazova koje im donosi show. Nakon kratkog upoznavanja natjecatelja u studiju Nove TV, vesela družina se zaputila pravac Ivanić Grada u svoj novi dom.


Prvi su u studio ušli glumac Mario Mlinarić, poznat po ulogama u sapunicama "Zabranjena ljubav" i "Zakon ljubavi" te pjevačica i glumica Sonja Kovač. "Dečko me podržava 100 posto i jedva je dočekao da odem da se malo odmori od mene", rekla je Sonja, inače Indexova blogerica. Nakon njih su u studio došli, kako je rekla voditeljica Mia Kovačić, otočki boem Stjepan Barišić Gego i voditeljica bez dlake na jeziku Marija Štrajh.

Simona pokazala kako se muze krava


"Razlog zbog kojeg sam odlučila sudjelovati u showu 'Farma' je prvenstveno izazov. Zanima me mogu li ja to", izjavila je voditeljica TV emisije "Sex akademija", Marija Štrajh. Dok će njoj biti najveći problem higijena, pjevač Gego je promijenio frizuru kako bi imao manje problema s prljavštinom. "Na 'Farmu' sam se prijavio jer me jako zanima kako je to bilo prije. Život bez struje i vode", rekao je Gego.

Definitivno najekscesniji i najeksponiraniji bračni par u Hrvata, Simonica i Ante Gotovac nemaju pojma što ih je zapravo dovelo do sudjelovanja u reality showu, ali jedva čekaju da okuse novi život bez luksuza i tehnologije. "Simonica će me uputiti i naučiti me nekim stvarima s obzirom da je ona često kao dijete vrijeme provodila na selu", priznao je Ante. "Meni neće nedostajati ni telefon, niti TV", kaže Simona koja je pokazala gledateljima kako se muze krava. Mia Kovačić joj je pružila mikrofon na kojemu je ona s užitkom demonstrirala čari muženja.

"Najviše će mi faliti roditelji i prijatelji. Neće mi faliti Modni mačak, ali jedna druga osoba će mi jako nedostajati"

Sljedeći par kojeg su u studiju dočekale Nikolina Pišek i Mija Kovačić su glumica Petra Maroja i voditelj Pjer Žardin. Oboje su priznali kako će im nedostajati laptop. Plavokosa manekenka i wannabe glumica Petra je također otkrila kako neće tračati po uzoru na prošlogodišnje manekenke koje su iskoristile svaku priliku da ispričaju poneku sočnu priču nekome iza leđa. Poznata po legendarnom padu u Big Brotheru, sestra popularne plivačice Sanje, Tanja Jovanović je priznala kako joj je ovo drugi, ali i posljednji reality. "Big Brother mi je bio prekrasno životno iskustvo, i vjerujem da će 'Farma' također biti", izjavila je pjevačica u usponu koja će nas zasigurno nasmijavati svojim izjavama. Upravo po njima bla je upamćena iz prethodnog realityja u kojem se natjecala.


Ostalim natjecateljima se pridružio i veteran hrvatskog hip hopa, Renato Đošić Rennman- "Najviše će mi faliti roditelji, prijatelji. Neće mi faliti Modni mačak, ali jedna druga osoba će mi nedostajati", otkrio je Mister Diler, Dino Bubičić koji nije htio otkriti tko je misteriozna osoba na koju će svakodnevno misliti na farmi. Prva gazdarica druge sezone "Farme", manekenka i bivša misica Ivana Paris bi od poslova na fami htjela kuhati i kopati po vrtu dok je ostale radnje ne zanimaju pretjerano.

"Ovo nije njihov život već je to show"

Posljednji dvojac koji se predstavio je pjevač Seid Memić-Vajta i bivša ex-Yu glazbena zvijezda Marina Perezić. Osim Nikoline Pišek koja je novo lice "Farme", promijenila su se i neka pravila za koje bivši farmeri kažu kako će napraviti show zanimljivijim. "Najbolje da se isključe iz svega i da znaju da to nije njihov život već show. Ne trebaju zamjerati jedni drugima previše s obzirom na okolnosti", poručila je bivša farmerica Jelena Urukalo koja je u prvoj sezoni showa naučila da ponekada treba držati jezik za zubima.

Osim Jelene u studiju su gostovali Aleksandra Grdić i Alen Macinić, također bivši natjecatelji "Farme" koji misle kako je ova sezona definitivno teža nego prva. "Najbolje da budu spontani, iskreni, što luđi i da ne budu dosadni", poručila je farmerima Miss Alex. Novo pravilo u kojemu gazda bira prvog duelista, a on drugog, za razliku od prošle sezone kada su gledatelji birali, nije jedina novina na farmi. Novčani iznos od 250 tisuća kuna nalazi se u studiju dok će preostalih 250 tisuća mentor Joža dijeliti tokom showa onima koji su bili najmarljiviji.

Uzbuđene farmere koji su večeras došli u svoj novi dom dočekali su tamburaši i obilje hrane i pića. Također je izabrana i prva gazdarica Farme, Ivana Paris, koja će naređivati veseloj družini prvi tjedan reality showa.

Ana Matan
Foto: Nova TV

Pročitajte više