VIDEO Zbog ove izjave obožavatelji misle da se Adele udala u tajnosti

Foto: EPA

OBOŽAVATELJI nagađaju da se pjevačica Adele udala za svog partnera, sportskog agenta Richa Paula. Naime, Adele je imala koncert u Las Vegasu, a snimka njezinog razgovora s obožavateljicom proširila se TikTokom. 

Jedna djevojka ju je zaprosila, na što je Adele odgovorila: "Ne mogu se udati za tebe. Ja volim muškarce, draga moja, a moj suprug je ovdje večeras." Nakon što je obožavateljica bila uporna, Adele joj je kroz smijeh rekla: "Ne, ne želim ništa probati. Ja sam s Richom. Ti si luda, ostavi me na miru."

@adeleslittleloveee adele calls rich, her husband during weekend 27 || the way i made this video yesterday>> @adeleslittleloveee🫶🏻 #adele30 #adele25 #adele21 #adele19 #adele #adele #adeleadkins #adelelaurieblueadkins #adelefans #adelefan #daydreamers #daydreamer #adelesongs #adelesong #songs #song #foryoupage #fypage #foryou #4up #fyp #trending #xyzbca #omgpage #viral #edit #weekendswithadele #adeleslittleloveee #weekend27 #week27 @Adele Access ♬ original sound - adeleslittleloveee🫶🏻

Oboje žele imati još djece

Adele i Rich Paul nisu se oglasili o nagađanjima u vezi vjenčanja, ali nedavno su oboje potvrdili da žele imati djecu. Na nedavnom nastupu obožavateljica je rekla Adele da čeka kćer, ali da se ne može odlučiti između imena Parker i Spencer. 

"Ne mogu reći Parker jer se Richu sviđa to ime. Volim i ime Ray za djevojku. Svaki put kad vidim ime koje mi se sviđa, zapišem ga u telefon", otkrila je Adele.

 "Kao mladom tati razvijati posao bilo je prilično teško. Ali sada, drugačije godine, drugačije vrijeme u mom životu, druga pozicija... Veselim se prilici biti drugačiji otac", rekao je Paul ranije za E! News. 

Inače, Adele iz braka s bivšim suprugom Simonom Koneckijem ima 10-godišnjeg sina Angela, a njezin sadašnji partner, s kojim je u vezi od 2021. godine, uspješni sportski agent Rich Paul, iz prošle veze ima troje djece.

Pročitajte više