Video - Žestoka svađa Sonje i Simone: "Glupa si k´o kurac"

NEDJELJNO jutro na farmi obilježeno je burnom svađom između Simonice i Sonje. Sonja je nakon doručka odlučila zanemariti rad i zamijeniti ga proučavanjem farmerskog almanaha, iako se još uvijek ne zna tko je ovotjedni gazda, a kamoli sluge. To je ostale farmere prilično zasmetalo, međutim Sonja se oglušila na sve komentare.
 
U jednom trenutku Simonica je upala u sobu i prstom upirući u Sonju započela žustru svađu. Povod te svađe bilo je nešto što se dogodilo pri samom dolasku u Farmu. "Rekla si da ti se od mene povraća i da najprije treba izbaciti Antu i Simonu", rekla je Simona Sonji na što joj je ova odgovorila kako "laže i da su kamere sve zabilježile".

Nakon što joj je Simona rekla da "skače sama sebi u usta", Sonja je planula i rekla: "Šta, stani, lažljivice jedna glupa, glupačo jedna, ti ćeš meni stavljati riječi u usta". Simona je na to otišla u kuhinju požaliti se ostalim stanarkama, dok je Sonja nastavila vikati iz petnih žila: "Isuse koja si ti glupača, jebo' me pas, ne, ne, ti si glupa k'o kurac. Ti ćeš se meni kunut na svoju djecu pa kako te nije sram, ajde sve se to može provjeriti".

"Ti hoćeš pažnju, stalno govoriš da ideš doma pa zakaj onda jednom i ne odeš"

Svađe je doslovce bilo po cijeloj kući jer su hodale jedna za drugom i derale se poput nekakvih šizofreničarki, dok su Gianna, Petra i Ivana samo slušale i pratile ih poput psića. Simona je primila vreću i počela je trpati svoje stvari unutra objašnjavajući kako je njoj sve to samo "igra i kako njoj nije do novca, nju čeka život vani te je dodala kako Sonja ne igra fer".

Petra je pokupila Bonu kojega je Sonja gotovo nagazila. "Ti i Ante sijete sjeme zla ovdje, mene ste protiv Marija htjeli okrenut. Ti hoćeš pažnju, stalno govoriš da ideš doma pa zakaj onda jednom i ne odeš. Mi te volimo, stalno ti govorimo da te volimo, a ti stalno pričaš da te ne volimo! Glupačo! Odi se liječi", završila je Sonja.

Naravno, svađa ne bi bila svađa da se u nju nisu dodatno umiješali Simonin anđeo čuvar Gianna te Ivana, koje su gotovo započele i vlastitu svađu, jer je Ivana upitala Giannu "zašto trči za njima dvjema te što ih ne pusti da se na miru raspravljaju".

Nakon svađe, to jest gotovo nerazumljivog deranja po cijeloj kući, Mario se naljutio na Ivanu zbog toga što je rekla Sonji da je zmijica, a što joj je Mario jednom u zezanciji rekao u konjušnici. "Fakat Ivana, vjerujem ti u pičku materinu, a ti govoriš takve stvari, fakat hvala", izjadao se Mario Petri dok je cijepao drva, a Ivana koja je nosila drva u kuću na tu izjavu nije uopće reagirala.

Ž.P.
Foto: NOVA TV

Pročitajte više