Viktor Troicki i Sunčica Travica ipak i dalje u vezi

VIKTOR TROICKI i Sunčica Travica opovrgnuli su natpise o prekidu svoje veze. Srpski tenisač i manekenka Sunčica srpskom su Storyju potvrdili da su i dalje zajedno. "Sunčica nije sa mnom u Americi, ali s našom vezom je sve u redu. Ipak, kako sam zauzet nastupima na turnirima, ne planiramo zajednički odmor", rekao je Storyju Viktor.

Ni Sunčica se više ne uzrujava zbog glasina u medijima. "Samo neka oni koji nemaju svoje živote nastave meni pripisivati takve stvari. Već mi je muka od demantiranja takvih stvari. Mnogi se bespravno miješaju u našu ljubav, a voljela bih da nas ostave na miru", kaže Sunčica.

Glasine o prekidu para pojavile su se nakon što je Sunčica promijenila svoj status "u vezi" na Facebooku. "Sunčica i Viktor su se posljednjih mjeseci emotivno udaljili i bilo je pitanje dana kada će se ova veza završiti. Njih dvoje su nedavno vodili vrlo ozbiljan razgovor, nakon kojeg su zaključili da je bolje da više ne budu zajedno", rekla je jedna osoba navodno bliska Sunčici. Očito ipak nije bila dobro upućena.

Pročitajte više