Viktorija Rađa Marku: "Malo sam previše emotivna..."

Foto: Instagram

VIKTORIJA RAĐA oprostila se od natjecanja u "Plesu sa zvijezdama" koreografijom koju će gledatelji još dugo pamtiti, ali i od svog plesnog partnera Marka Mrkića s kojim je provodila dane trenirajući za svih 12 emisija.

Da će joj nedostajati novi prijatelj i plesanje s njim, podijelila je na Instagramu u emotivnoj poruci posvećenoj Marku.

"Kažu boksači da ti je, kad uđeš u ring, najbolji prijatelj na svijetu onaj kojeg trebaš napasti jer samo on razumije kako se osjećaš u tom trenutku. Tako je Marko bio moj najbolji prijatelj u ovih 12 emisija (ajme, plesali smo svih 12, do kraja, još ne vjerujem). Samo on razumije svaku emociju koju sam doživjela; svaki strah, svaku nesigurnost, svaki žulj, ali i svaki uspjeh i svaku sreću", napisala je Rađa ističući kako kraj showa ne znači i kraj njihova odnosa.

"Dobila sam najboljeg mentora, super osobu ali i prijatelja za cijeli život, jer kad s nekim prođeš ovako iskustvo, onda je to stvarno veza za cijeli život. Marko, hvala ti za sve, a najviše ti hvala za tebe. Malo sam previše emotivna danas. Mislim i inače, al’ danas... ne znam", zaključila je.

Obožavatelji ovog dvojca, među kojima su se našle i brojne poznate ličnosti, pohvalili su njihov angažman u komentarima. "Mene ste kupili od prve emisije i taj me osjećaj nije nikad napustio", napisao je voditelj Dalibor Petko, dok im je Petra Mastelić komentirala: "Bravo vi!"

Iako su oborili s nogu i žiri i publiku svojom posljednjom izvedbom te od žirija za sva tri nastupa dobili maksimalne ocjene, glasovi gledatelja u superfinalu presudili su da pobjedu odnesu Slavko Sobin i Gabrijela Pilić.

Ni sam Slavko nije se mogao suzdržati od komentara na Viktorijinu objavu pa je ovu plesnu priču zaključio komplimentom upućenom Viktoriji i Marku. "Divni", napisao je Slavko.

Pročitajte više