Violinistica s kršćanskom maskom svirala u centru Zagreba, pratio je suprug

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

VIOLINISTICA Bianca Kolompar zasvirala je na Trgu bana Jelačića uz pjevačku pratnju svog supruga.

>>Žena s kršćanskom maskom iz centra Zagreba je violinistica s doktoratom iz glazbe

Bianca, koja je pozornost javnosti privukla porukom na maski tijekom jedne šetnje gradom, zasvirala je u uskoj crnoj haljini, a na licu je i ovog puta imala masku s religioznom porukom.

Nastup nje i supruga privukao je pozornost znatiželjnih prolaznika.

Bianca je odrasla u Rumunjskoj, u obitelji klasičnih glazbenika. Njezini roditelji preselili su se u Hrvatsku prije Domovinskog rata, a ona je došla za njima 1994. godine. Tad je završila Glazbenu akademiju u Zagrebu te otišla u Beč na doktorat. I nakon doktorata vratila se u Hrvatsku gdje je upoznala devet godina mlađeg supruga s kojim danas ima sinčića zbog kojeg je, priznaje, zamrznula glazbenu karijeru.

Bianca je za Index nedavno otkrila da je veoma religiozna te da radi i kao "duhovna iscjeliteljica". Vodi molitvene terapije, kako kaže. 

"U samoći molim za druge. Događala su se tu i čuda, jedna žena je ozdravila nakon moje molitve. Bilo je tu i liječenja neplodnosti", rekla nam je Bianca te otkrila da je njena cijela obitelj veoma religiozna, a suprug je u mladosti razmišljao o tome da postane svećenik. "Bilo me strah krenuti u nešto s njim jer je on dosta mlađi od mene, no ta njegova duhovnost me privukla", priznala je.

Pročitajte više