Virtualna ambulanta Klinike Magdalena: Konzultirajte se s kardiologom iz svog doma

Foto: Press

RAZDOBLJE preventivnih epidemioloških mjera za rezultat je imalo otežano ostvarivanje ambulantnih pregleda za mnoge pacijente. Klinika Magdalena, specijalizirana za kardio-vaskularnu kirurgiju i kardiologiju tim se nezahvalnim vremenima prilagodila stvaranjem platforme Magdalena Digital koja nudi pacijentima da iz sigurnosti vlastitog doma obave kardiološki pregled i konzultacije s kardiologom specijalistom. Na taj način imaju priliku dobiti odgovore na sva pitanja vezana uz svoje zdravstveno stanje, interpretaciju nalaza te daljnje upute za nastavak liječenja.

Putem ovog jedinstvenog online pregleda Magdalenini specijalisti mogu pratiti pojedinog bolesnika od dijagnosticiranja bolesti do oporavka. Sve iz udobnosti korisnikovog doma.

Kome je namijenjena online ambulanta?

  • Svim pacijentima koji imaju redovne kontrole kod kardiologa
  • Pacijentima koji imaju određeni problem i nikad nisu bili u Klinici Magdalena
  • Pacijentima koji traže drugo mišljenje

Četiri jednostavna koraka kako dogovoriti pregled u Virtualnoj ambulanti

Prvi korak podrazumijeva izradu korisničkog profila putem kojeg ćete moći komunicirati s liječnikom te izmjenjivati medicinsku dokumentaciju na siguran način. To vrijedi za prvi pregled, ali i za sve buduće.

U drugom koraku odabirete termin koristeći kalendar odabranog liječnika. Odlučite se za jedan od ponuđenih ili slobodnih termina koji vam odgovara nakon čega dobivate svoje određeno vrijeme za uključivanje u video razgovor s odabranim specijalistom.

Treći korak će vas pripremiti za pregled. Šaljete svoju medicinsku dokumentaciju putem svog korisničkog profila, a ukoliko ste korisnik pozivnog centra Klinike Magdalena pripremit ćete tlakomjer ili EKG uređaj.

Četvrti korak označava priključivanje video pozivu putem linka koji će biti poslan na vašu e-mail adresu. U dogovoreno vrijeme kliknite na link za vaš termin. Možete koristiti laptop, smartphone i tablet te je poželjno osigurati stabilnu internet vezu.

Pročitajte više