Vjenčali se Duje Čop i jedna od najljepših Hrvatica

Foto: Instagram

VJENČALI su se nogometaš Duje Čop i manekenka Ana Kurobasa.

Ana i Duje u vezi su već sedam godina, ali o privatnom životu ne govore puno u javnosti, stoga nije iznenađujuće da se i za njihovo vjenčanje saznalo- slučajno. 

Odala ih je snimka koju je na Instagramu objavila influencerica Ema Luketin, dok mladenci na društvenim mrežama nisu ništa otkrivali.

Čop je tek objavio snimku iz vožnje na kojoj se vidi da je auto ispred njega ukrašen hrvatskom zastavom. Anin Instagram zaključan je za javnost. 

Par se zaručio prije gotovo dvije godine, na sam Božić 2019., a Duje se tom prilikom nije pohvalio viješću, samo je na Instagramu pratiteljima čestitao Božić i objavio fotografije sa svojom dragom pokraj okićenog božićnog drvca. Ipak, na Aninoj se ruci mogao uočiti prsten. 

Ana je u jednom ranijem intervjuu otkrila da su svadbu trebali imati u svibnju prošle godine, no da su je morali odgoditi zbog pandemije. 

"Mi smo trebali imati svadbu u svibnju ali smo nažalost morali odgoditi. Do zadnjeg smo trenutka čekali da vidimo što će zapravo biti. Mislim da sam i zbog toga bila dosta u strepnji, da bi koronu i lakše podnijela da nismo imali sve isplanirano. Ali generalno sve smo organizirali i sve što smo željeli uspjeli smo prebaciti za neki možda novi datum. S obzirom na nogometnu sezonu još uvijek ne znamo kad će to biti ali imamo ideju za zimsko vjenčanje, tako da se nadamo da će biti uspješno", ispričala je prošle godine za In Magazin.

30-godišnju Anu je javnost upoznala 2008. godine kad je postala prva pratilja na izboru za Miss Universe, a 2014. godine uvrštena je među 12 najseksi Hrvatica.

Otkako je u vezi s nogometašem karijera joj je pala u drugi plan, ponajviše zbog brojnih selidbi zbog Dujine nogometne karijere. 

Prije toga lijepu Kaštelanku hrvatska je javnost mogla vidjeti u spotovima Tihe Orlića i Giuliana. Gledatelji su je također mogli zapaziti i u HRT-ovoj emisiji Volim Hrvatsku.  

Duje se, inače, ovog tjedna nakon šest i pol godina vratio u Dinamo

"Jako sam sretan i ponosan što sam ponovno u Dinamu nakon šest i pol godina, hvala klubu na povjerenju koje sam dobio. Prošao sam s Dinamom brojne lijepe trenutke u svom prvom mandatu u dresu prvaka, a ovom prilikom čestitam stožeru, momčadi i klubu na ostvarenim povijesnim rezultatima u fantastičnoj prošloj sezoni. Trener Damir Krznar i njegov rad dobro su mi poznati, a ima dosta igrača s kojima od ranije imam kontakt, prije svega je to kapetan Ademi. Vjerujem da ću se brzo uklopiti u ekipu. Veselim se svim izazovima, dat ću sve od sebe na terenu i vjerujem da su pred nama novi uspjesi Dinama na domaćem i europskom planu",  rekao je po potpisu ugovora.

Pročitajte više