Vjenčali se Michelle Yeoh (60) i Jean Todt (77)

Foto: Instagram

MICHELLE YEOH (60) udala se za Jeana Todta (77), bivšeg francuskog reli vozača i šefa momčadi Formule 1 Scuderia Ferrari.

Vjenčali su se u četvrtak na intimnoj ceremoniji u Ženevi, 19 godina nakon što su se zaručili. 

"Upoznali smo se u Šangaju 4. lipnja 2004. godine. Dana 26. srpnja 2004. Jean me zaprosio. Danas, nakon 6992 dana, u Ženevi, okruženi obitelji i prijateljima, slavimo ovaj poseban trenutak", piše u poruci koju su gosti mogli vidjeti na vjenčanju. Glumica je na svoj poseban dan nosila zlatnu haljinu, a Jean je imao plavo odijelo.

Inače, Michelle je na ovogodišnjoj dodjeli Oscara ušla u povijest kao prva azijska glumica koja je osvojila Oscara za najbolju glumicu zahvaljujući ulozi u filmu Everything Everywhere All at Once.

"Za sve dječake i djevojčice koji me gledaju večeras, ovo je svjetlo nade i mogućnosti. Ovo je dokaz da se snovi ostvaruju", rekla je Yeoh primajući Oscara za glavnu ulogu. "I, dame, nemojte dopustiti da vam itko kaže da je vaše vrijeme prošlo", rekla je tada 60-godišnja glumica, kojoj je ovo bila prva nominacija u karijeri, koju je započela u Hong Kongu u akcijskim filmovima.

Pročitajte više