Vladimir Putin s ljubavnicom ima tajnu obitelj?

Screenshot: YouTube

NAVODNA ljubavnica Vladimira Putina, Alina Kabaeva, snimljena je s dva dječaka nepoznate dobi u moskovskoj Megasport Areni.

Nagađa se da je riječ o njezinoj djeci, a jedan je svjedok rekao da je bivša ruska gimnastičarka na ruci imala i vjenčani prsten koji je cijelo vrijeme pokušavala sakriti.

Nakon klizačkog spektakla koji su pogledali, Kabaeva je dječake fotografirala s klizačem Jevgenijem Plušenkom i gimnastičarem Aleksejem Nemovim. Navodno se tijekom fotografiranja zaderala na jednog od dječaka: "Znate li s kim se fotografirate? Budite ponosni".

Portal Uznayvse tvrdi da je poznato da Kabaeva ima djecu, no da je identitet njihova oca još nepoznat, a ruske novine Moskovsky Komsomolets prenose da Kabajeva nije niti potvrdila niti demantirala da su to zaista njezina djeca. 

U svibnju prošle godine su se pojavile glasine da je trudna kada se na ženskom gimnastičkom natjecanju pojavila u širokoj haljini. Nekoliko mjeseci kasnije pojavila se u javnosti s prstenom na ruci.

Lijepu Ruskinju se s Putinom povezuje od 2008. godine, no ona je demantirala navode da su u vezi. Često su je prozivali "ruskom prvom ljubavnicom", a u intervjuima je znala reći da je upoznala "čovjeka kojega jako voli", no nije ga željela imenovati.

63-godišnji Putin svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti i odbija razgovarati o tome. Zna se samo da je 2013. godine podnio razvod od svoje supruge Ljudmile, piše Daily Mail.

Pročitajte više