"Vlado Kalember je bog"

NEDAVNO je u Miramarskoj ulici u Zagrebu izašao grafit s natpisom: "Vlado Kalember je bog". Pjevač nam je komentirao činjenicu da nikako ne prestaje biti popularan. "Nemam komentara na te napise, da je grafit napravljen prije trideset godina, shvatio bi ga kao šalu, a u biti ga tako shvaćam i danas", rekao je popularni pjevač nekadašnjim Srebrnih krila i nadodao kroz smijeh kako nije sve što piše na plotu za uzeti kao istinu.

"Eto, sve skupa mi je simpatično i smiješno, samo mi je žao što je netko vjerojatno uništio dio zida", komentirao nam je kroz smijeh legendarni pjevač i zavodnik Vlado. No, kad smo ga upitali jeli točna činjenica da je izjavio kako je bolje da na zidiću piše ovo, nego da je Jadranka Kosor boginja, Vlado se naljutio i komentirao  da to nikako nije izjavio.

"Dajte molim vas, to su laži, ja to nikad ne bi izjavio, takve gluposti ne bi ni malo dijete izjavilo pa zašto bi ja", opravdao se Vlado, ljutit na takve lažne napise. Ovaj slavni pjevač i zavodnik danas je sretan u braku s glazbenicom Anom Rucner s kojom ima i sina, a prije braka s Anom, bio je poznat kao vječni neženja.

Pročitajte više