Vlasnik City Expressa oženio kćer košarkaša Knege

JEDAN od najpoželjnijih neženja u Hrvatskoj, vlasnik tvrtke City Express Boris Vidić oženio se 23-godišnjom Andreom Knego, kćeri proslavljenog košarkaša i generalnog konzula RH u Milanu Andre Knege.

Vjenčanje u dominikanskoj crkvi

Boris i Andrea sudbonosno "DA", su izgovorili u crkvi sv. Dominika u Dubrovniku. Slavni gosti kao što su Goran Ivanišević i Tanja Dragović, Nina Badrić i njen suprug Bernard Krasnić te Zdravko i Zoran Mamić sa suprugama, zabavljali su se u tvrđavi Lovrjenac. Na vjenčanju su se posluživali šampanjac, kavijar, jagode, škampi, hobotnice i razne druge delicije.

Momačku večer s četrdesetak uzvanika, mladoženja je imao u vili Agavi. Mlada je u crkvu ušla na sporedni ulaz, direktno iz automobila, što je donekle otežalo posao paparazzima, a nisu im posao olakšali ni brojni zaštitari koji su novopečeni par ispratili do tvrđave Lovrjenac.

Mladenka završila studij ekonomije u Milanu

Prije stupanja pred oltar, par je u vezi bio nešto više od godine dana. Andrea je kao odličan student, završila u roku studij ekonomije na prestižnom milanskom sveučilištu Universita Bocconi.

Milanski studij Andrea je izabrala jer njezin otac upravo u Milanu odrađuje svoj drugi konzulatski posao. Andrea ima i 17-godišnju sestru, koja uspješno gradi manekensku karijeru. Prema riječima mladenkinih prijatelja, Borisa je najviše privukla njena spontanost i pozitivnost.

Pročitajte više