"Vlasnik trgovine nije imao pojma tko je ona": Princeza Kate koristi kodna imena

Foto: epa

Članovi britanske kraljevske obitelji, uključujući pokojnu kraljicu Elizabetu, kralja Charlesa i kraljicu Camillu, poznati su po korištenju pseudonima iz sigurnosnih razloga. Također imaju simpatične nadimke koji se koriste među članovima obitelji, uključujući Harolda, Willyja i Lilibet.

No izgleda da su najzanimljivija kodna imena princeze Kate i princa Williama.

Prije nekoliko godina, piše Mirror, dok je princ William radio kao pilot za pretragu i spašavanje u Walesu, Kate je slučajno otkrila jedno od svojih kodnih imena. Dogodilo se to kada je tadašnja vojvotkinja od Cambridgea bila u kupnji odijela za ronjenje - ali je zaboravila novčanik.

Daphne Clark

Kada je vlasnik trgovine Dave Buckland zatražio njezino ime kako bi rezervirao artikl, jednostavno je odgovorila: "Gospođa Cambridge". Njihovi prijatelji su kasnije otkrili da vlasnik trgovine nije imao pojma tko je u dućanu.

"Blijedo ju je gledao i zapravo je primijetio da je to prilično neobično prezime. Nije imao pojma tko je ona. Ona se samo nasmiješila i rekla da će se vratiti", dodao je.

Kate i William navodno također koriste druga tajna kodna imena kada su na odmoru. Postoje tvrdnje da je William nekad koristio ime Danny Collins, dok je Kate odabrala Daphne Clark. Oba imena dijele inicijale DC, što predstavlja vojvodu i vojvotkinju od Cambridgea – kraljevske titule koje je par nosio prije nego što su postali princ i princeza od Walesa.

Pročitajte više