Vlatka Pokos: Imala sam nesreću udati se za krivog čovjeka i odgojiti mu dijete

Foto: Igor Kralj/Dusko Marusic/PIXSELL

VLATKA Pokos u posljednjih nekoliko mjeseci svoj Instagram koristi za komentiranje situacije u Hrvatskoj pa je nedavno izvrijeđala Kolindu Grabar-Kitarović i Miroslava Škoru te govorila o podrijetlu Škorine supruge Kim, koju je nazvala polusrpkinjom. Potom su je izvrijeđali simpatizeri oba predsjednička kandidata, a bilo je i uvreda na osobnoj razini. Vlatku je jedna žena bocnula zbog studiranja u četrdesetima, kao i zbog udaje za Dikana Radeljaka koji je od nje stariji 30 godina.

"Gospođo, moguće se zaljubiti u stariju osobu. Nisam niti prva niti zadnja. To se Vas, naravno nimalo ne tiče. Zanimljivo, zaboravili ste mali detalj da sam šest godina odgajala dijete", napisala je Vlatka u komentaru.

Potom je u novoj objavi Škoru nazvala ratnim dezerterom i izdajnikom, ali i odgovorila svima koji je vrijeđaju zbog braka s Radeljakom.

"Vi možete mene vrijeđati do mile volje samo zato što sam se imala nesreću udati za krivog čovjeka, kojem sam odgojila dijete, ali ovo su nemilosrdne činjenice. Da stvar bude apsurdnija, moj bivši muž pripada istim onim desničarima koji me napadaju.
I jos nešto; iako sam rođena u Austriji i tamo mi je cijela obitelj, nisam nikud željela ići iz Hrvatske. Zato što Hrvatsku volim svim srcem i boli me ovo sto se događa. Ne mogu šutjeti, neću", zaključila je bivša voditeljica. 

Pročitajte više