Vlatka Pokos na Fidžiju preživjela brodolom i štakore

"BILA je hrabra, a posebice noću u šatoru, u kojem je bez ustručavanja spavala sama. Jedne večeri približio joj se štakor, neki su se članovi snimateljske ekipe prepali, ali ne i Vlatka", priča nam Robert Knjaz o epizodi emisije "Koledžicom po svijetu" koju je s Vlatkom Pokos snimio na Fidžiju. I dok se poznati novinar s ekipom vratio u Lijepu našu, voditeljica je o vlastitom trošku na dalekom otoku ostala još nekoliko dana.

"Fidži smo odabrali jer smo prije toga snimali u Australiji i na Novom Zelandu pa nam je bilo blizu, a preko nekih projekata na našim televizijama vidio sam da je riječ o zanimljivom i posebnom otoku. Tamo su navodno još prije sto godina živjeli ljudožderi", oduševljeno će Robert Knjaz, koji za travanj 2008. godine najavljuje novu sezonu popularne emisije "Koledžicom po svijetu".

Iako ne smije otkrivati previše detalja o emisiji s Vlatkom, Knjaz nam je rekao kako se radi o brodolomu kojeg je voditeljica preživjela i hrabro se nosila s nedaćama u njihovoj višednevnoj avanturi. "Bili smo u selu bez struje. Kuće su napravljene od slame, a da bismo uopće došli tamo, morali smo pregovarati s poglavicom. Vlatka je bila jako hrabra, nije pravila probleme i bez ustručavanja se bacila na zadatak", kaže Robert Knjaz.

Uz Vlatku Pokos, u novoj sezoni "Koledžice" ugostio je i Rajka Dujmića, s kojim se družio u Australiji, dok je Slavena Leticu poveo na Novi Zeland. Gledatelji će u travnju moći vidjeti i kako se Željko Pervan snalazi u Sloveniji, a u planu je snimanje još nekoliko nastavaka, primjerice, s Antonom iz "Večernje škole" u Finskoj.

Vrijedi li Vlatka 2.500 eura?

Nekoliko medija ovoga je tjedna prenijelo vijest o "precijenjenoj voditeljici" - Vlatka je, naime, od jedne ugledne tvrtke koja ju je imala namjeru angažirati krajem siječnja u Beču, tražila oko dvije i pol tisuće eura. S obzirom da su zvijezde večeri talijanska grupa Ricchi e Poveri, poznata voditeljica očito im je bila preskupa pa je ostala bez angažmana, a osim novčanog iznosa, tražila je podmirivanje troškova puta i višednevnog boravka.

D.K.
Foto: Index

Pročitajte više