Vlatka Pokos: Zaboravili smo tu tragediju, a očigledno se štiti tatin sinek

Foto: Facebook/RTL

VLATKA Pokos na svom se Instagramu osvrnula na tragičnu smrt Verene Heinz, koju je krajem srpnja usmrtio gliser na Krku. Vlatka je objavila fotografiju mlade Austrijanke i opis u kojemu je očito da ju je ova smrt jako rastužila te da je ljutita na hrvatske institucije.

"Ponekad me ljudi kritiziraju što se ovdje bavim ozbiljnim temama. Ipak, nastavit ću tako činiti jer me previše uznemiravaju stvari koje se događaju u Hrvatskoj. Jedan od primjera koji su me posebno dirnuli jest smrt mlade Verene i svega što se dogodilo poslije stravične nesreće. SVi su nastavili živjeti, brzo zaboravivši jos jednu užasnu vijest u novinama... Osim, naravno, njene uništene obitelji", započela je Vlatka.

"Toliko neodgovorenih pitanja... Kako je to moguće? Zasto još uvijek ne znamo tko je odgovoran za njenu smrt? Zašto je istraga nastavljena tek po inzistiranju novinara? Sramotno ponađanje policije i lučke kapetanije, prebacivanje krivnje već na početku na žrtvu??!! Ocigledno se štiti počinitelj, vjerojatno tatin sinek", smatra Pokos.

"Što se to događa s ljudima u Hrvatskoj? Ima li imalo morala i srama? Verenin otac s punim pravom može tužiti ovu državu. Molila bih novinare da i dalje nastave tražiti istinu jer se možemo pouzdati jedino u to. Ovaj slučaj pokazuje da smo dotaknuli dno u svakom pogledu kao društvo", zaključila je Pokos.

Pročitajte više