Voditelj pobjesnio uživo u emisiji i popljuvao kolege, dobio je otkaz

Screenshot: Twitter

VODITELJ iz Los Angelesa Mark Mester dobio je otkaz nakon što je uživo na televiziji KTLA popljuvao svoju redakciju i kolege.

Prema pisanju stranih medija, Mester je pobjesnio nakon što njegovoj suvoditeljici Lynette Romero, koja je nekoliko dana ranije dala otkaz kako bi krenula raditi na drugoj televiziji, uprava nije dopustila da se oprosti od gledatelja unatoč tome što je na tom radnom mjestu provela 24 godine.

Producenti su navodno napisali dio koji je Mester trebao pročitati u emisiji kao posvetu Lynette, ali on je odbio te je umjesto toga rekao: "Želim započeti odmah tako što se želim ispričati Lynette. Toliko te volim, ti si doslovno moja najbolja prijateljica. Nisi zaslužila ono što ti se dogodilo", rekao je i nazvao potez produkcije nepristojnim, okrutnim i neprimjerenim.

Također je rekao gledateljima da avion, koji je on unajmio, leti iznad KTLA-e s transparentom na kojem piše: "Volimo te, Lynette."

Zbog njegovog istupa KTLA ga je u prvi mah suspendirao, no onda je objavljeno kako su mu ipak odlučili dati otkaz jer smatraju da je "svojim ponašanjem to zaslužio."

Pročitajte više