Voditeljica u suzama opisala razgovor s Bryantom: "Rekao je da je ona zvijer"

Foto: Instagram

ESPN-ova novinarka Elle Duncan odala je emotivnu počast Kobeu Bryantu pred kamerama. Prisjetila se razgovora s njim u kojem je on opisivao kako je biti otac djevojčica, nakon što je doznao da tada trudna Elle čeka curicu.

"Rekao je budi zahvalna što si dobila taj dar jer su curice čudesne. Njegova treća kći Bianka imala je godinu i pola pa sam ga pitala želi li imati još djece. Odgovorio je da njegova žena Vanessa želi pokušati kako bi dobili sina, ali se šalila da se brine da će opet biti curica. Rekla sam mu: 'Šališ se, četiri curice? Što bi mislio, kako bi se osjećao?' A on je odgovorio bez oklijevanja: 'Imao bih još pet curica da mogu. Ja sam otac za djevojčice.' Kad je riječ o sportu rekao je da je njegova najstarija kći uspješna odbojkašica, najmlađa je bila toddler. 'Ali ta srednja, ta srednja je čudovište, ona je zvijer. Bolja je od mene u tim godina. Ona to ima', rekao je", ispričala je Elle, susprežući suze nakon tih riječi.

Dodala je da je ta srednja bila Gianna koju je otac zvao Gigi.

"Kad razmišljam o ovoj tragediji, nakon pola sata koja sam provela s Kobeom prije dvije godine mali izvor utjehe za mene je činjenica da je umro radeći ono što je volio najviše, bio je tata, bio je tata curica", rekla je.

Snimku je podijelila manekenka Chrissy Teigen, a otada se ona širi društvenim mrežama.

"U moru posveta koje su me dirnule, ova je najljepša i najdirljivija. Mislim s ljubavlju na njihove prijatelj, obitelji i bol kroz koju prolaze", napisala je Chrissy.

Pročitajte više