Vogue proglasio "novu generaciju supermodela"

20-GODIŠNJA Engleskinja Karen Elson jedna je od manekenki koje bi trebale naslijediti supermodele poput Kate Moss, Naomi Campbell i Helenu Christensen.

U novom broju američkog izdanja modnog časopisa Vogue objavljen je popis djevojaka koje bi uskoro godine trebale ući u sam vrh svjetske mode.

Vogue opisuje Karen kao "esenciju buntovničke elegancije", te dodaje kako se "od smiješnog engleskog lica pretvorila u bezvremensku, čak pomalo šokantnu ljepoticu".

Samo jedna od manekenki na novom Vogue-ovom popisu supermodela je dobro poznata i od ranije – radi se o Gisele Bundchen, djevojci glumca Leonarda di Capria.

U Vogueovom članku se dodaje kako ljepotice s popisa nisu slične "staroj eliti", jer "ne žive posao" nego "obave odličan posao i odu kući".

Među "novom elitom" nalaze se i imena Etipljanka Liya Lebede, inače lice kozmetičke tvrtke Estee Lauder, kao i 17-godišnja Gemma Ward. Uz njih tu su Karolina Kurkova, Hana Soukupova, Isabeli Fontana, te 16-godišnja Ruskinja Natalia Vodianova i Kanađanka Daria Werbowy.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.