Vojislav napušta Survivor: "Ovo mi je iskustvo dalo snagu"

Foto: Press

Plavo pleme u Survivoru slavilo je zasluženu pobjedu s rezultatom 8:6 nad svojim suparnicima, a ključni trenutak bio je duel između Mihaele i Tijane, kada je Mihaela donijela pobjednički bod svom timu.

"Moje srce je veliko kao Amerika i nadam se da ćemo nastaviti ovako hrabro i složno", kazala je Mihaela. Vojislav je prepoznao da je njegova loša izvedba na prethodnim izazovima opteretila crvenu ekipu te je predložio da ga izaberu za odlazak u duel.

"Osjećam pritisak zbog lošeg rezultata", priznao je. Na igri za osobni imunitet, ogrlicu koja mu je dala veliku moć odabira druge osobe u duel, osvojio je Ognjen. Kad je čula za to, Matea je kazala: "Ognjen je prošao dug put u Survivoru, i zaslužuje svako priznanje."

Vojislav dobio većinu glasova u nominacijama

U tajnim nominacijama, Vojislav je dobio većinu glasova, a Ognjen je javno nominirao Stefana, objašnjavajući da to nije osveta, već strategija.

"Ne želim vidjeti ženu kako se bori u duelu s Vojislavom", dodao je Ognjen, izražavajući svoje razloge za nominaciju Stefana. No, Mitar kao trenutno jedini član porote koji je prisustvovao plemenskom vijeću, smatra da Ognjen nije rekao istinu kad je na taj način obrazložio svoju odluku, već da želi iskoristiti priliku da se riješi jakih igrača.

Iz uzbudljivog duela s lopticama kao pobjednik je izašao Stefan, a Vojislavovo natjecanje za titulu jedinog preživjelog završava te on odlazi u porotu. "Ovo iskustvo mi je dalo snagu i motivaciju i ne mogu biti zahvalniji svojim suigračima", rekao je Vojislav, odajući počast svojoj ekipi.

Pročitajte više