Volim cice: Žanamari pokazala grudi

Foto: Instagram

LISTOPAD JE mjesec borbe protiv raka dojke, a brojnim Hrvaticama koje ovih dana na Instagramu pod heštegom #volim cice objavljuju fotografije dekoltea u svrhu podizanja svijesti o važnosti (samo)pregleda, jučer se priključila i Žanamari Perčić.

"Kad ste zadnji put bile na ultrazvuku dojke ili mamografiji? Ja sam bila prije ljeta i već kasnim s kontrolom debela dva mjeseca... Uobičajena isprika da zapostavljam sebe i svoje zdravlje je - Nemam kad! Jurim oko Gabi! Imam brdo posla! Nemam kad ni jesti ni spavati! - ali na kraju dana bez zdravlja nemaš ništa. Ne uzimajte ga zdravo za gotovo...sjetite se! Ja sutra zovem doktoricu, nema više odgađanja - Preventiva je SVE! Idemo na pregled", napisala je pjevačica uz fotografiju te izazvala različite reakcije.

Neki su je optužili da (opet) koristi golotinju za samopromociju, dok je većina ipak bila na njezinoj strani. "Odlično korištenje utjecaja na mase kao javna osoba! Za ovakve stvari skidam kapu", tek je jedan od pozitivnih komentara.

Osim toga, pjevačica je svojim fanovima i pratiteljima, kojih na Instagramu ima više od 80 tisuća, čestitala i Dan neovisnosti. "Svaki dan prilika je za nešto novo, nešto veliko, novi početak... S tim mislima vam želim dobar dan i još bolji tjedan", napisala je.

Pročitajte više