Volite čist zrak i potpuni mir? Kuću u prirodi možete imati za samo 35.000 eura

Foto: Index Oglasi

VOLITE li čisti zrak, potpuni mir i okolinu koja je kao stvorena za opuštanje onda imamo dobre vijesti za vas. Pretražili smo Index Oglase i pronašli pet izvrsnih nekretnina u Gorskom kotaru koje se savršeno uklapaju u navedeni opis. Neke od lokacija su zaista unikatne, a pronašli smo i jednu kvalitetnu kuću koju možete kupiti već za 35 tisuća eura.

Ovo je pet najzanimljivih nekretnina koje se prodaju u Gorskom kotaru:

Gornji Ložac

Ova lijepa kuća nalazi se na nevjerojatnoj lokaciji u naselju Gornji Ložac. Smjestila se na malenom brdašcu iznad ceste i pruža pogled na rijeku Kupu i Lošku stijenu. Nalazi se na 270 metara nadmorske visine, velika je 90 metara kvadratnih, a dolazi i s 4.500 m2 okućnice. 1.500 m2 nalazi uz kuću, a ostalih 3.000 m2 preko puta ceste, uz samu rijeku Kupu. Kuća se prodaje za 150.000 eura.

Ravna Gora

Novija kuća tlocrtne površine 100 m2 je u odličnom stanju, dolazi s pomoćnim objektima, a smještena je na parceli od 2.300 m2. Nalazi se u Ravnoj Gori na čak 780 metara nadmorske visine. U prizemlju kuće je garaža i klasičan jednosobni stan te kupaonica s wc-om. Na katu se nalazi kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom te dvije spavaće sobe, kupaonica i wc. Potkrovlje je tavan na kojem se uz malo ulaganja može izgraditi još jedan stan. Kuća je vaša za 54.000 eura.

Brod Moravice

Ovu vrlo dobru i odmah useljivu kuću možete imati već za 35 tisuća eura. Stambena površina iznosi 110 m2, a nalazi se na parceli od 496 m2. U prizemlju su kuhinja s blagovaonicom, ostava, garaža i drvarnica, a na katu dvije sobe, dnevni boravak i kupaonica dok je u potkrovlju tavan.

Kuželj

U nasleju Kuželj, na 235 metara nadmorske visine smjestila se ova odlično građena drvena vikend kuća. Velika je 45 metara kvadratnih, a nalazi se na izvrsnoj lokaciji - 100 metara od moćnog potoka Velika Belica i svega 150 metara od rijeke Kupe. U prizemlju je kupaonica s wc-om te kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom iz kojeg se izlazi na dvije terase od kojih je jedna natkrivena. Stepeništem se iz prizemlja dolazi do potkrovlja u kojem su se smjestile dvije sobe sa balkonima. Nekretnina se prodaje za 55.000 eura.

Delnice

U okolici Delnica se smjestila ova interesantna kuća od 76 m2. Nalazi se na osami okružena šumom, a površina uređene okućnice iznosi 1234 m2. U prizemlju kuće su kuhinja, kupaonica, dnevni boravak s kaminom i terasa, a u potkrovlju je hodnik i tri sobe s balkonima. Ova nekretnina idealna je za sve koji žele potpuni mir, a prodaje se za 55.000 eura.  

Pročitajte više