Ako ste ikada poželjeli proživjeti jedan dan kao likovi iz The Officea, sada i možete

Foto: Press

KULTNA serija The Office tijekom svojih devet sezona skupila je obožavatelje diljem svijeta, a die-hard fanove očekuje prava poslastica. Sada možete i zakoračiti u ured tvrtke Dunder Mifflin i njegovog najboljeg ogranka Scrantona, a da stvar bude još bolja, možete i proživjeti neke od kultnih epizoda koje su obilježile seriju.

Noćenje u Dunder Mifflinu

Booking nudi The Office Experience s jedinstvenim iskustvom noćenja u najpoznatijem uredu. Rekreacija seta smještena je u Washingtonu i uključuje sve što ste mogli vidjeti u seriji, od ureda Michaela Scotta, preko konferencijske sobe i Paminog radnog mjesta, pa sve do famoznog skladišta i Dwightove farme.

Prostor se proteže na dva kata i kreiran je u suradnji s kreatorom američke verzije serije Gregom Danielsom te je prepun rekvizita s originalnog seta. Osim toga, naići ćete na razne reference poznatih scena, poput Kevinovog proslavljenog chillija ili scene borbe s napuhanim sumo-borcima.

Ultimativno iskustvo za sve fanove

Booking nudi posebnu nagradu za fanove serije koji mogu osvojiti jednonoćni boravak za dvije osobe koji uključuje večeru, doživljaj na različitim setovima te igru u kojoj mogu osvojiti prestižnu Dundie nagradu. Uz to, možete isprobati Stanlyjeve najdraže perece, igrati ping-pong u skladištu ili posjetiti set slapova Niagare gdje su se vjenčali Jim i Pam.

The Office Experience bit će otvoren za posjetitelje do 16. siječnja 2023.

Pročitajte više