"Voljela bih nositi šešir svaki put kad sretnem Barbaru Kolar da ga skinem uz duboki naklon"

IAKO smo navikli na pogrdne i ružne komentare Mirne Berend na temu svih i svakoga, čini se da je u ovotjednoj kolumni u Areni kontroverzna voditeljica okrenula ploču na neku drugu stranu. Ona je, naime, svoju kolegicu s malih ekrana - Barbaru Kolar, toliko nahvalila da smo se zapitali koji je zapravo pravi razlog njezinih hvalospjeva, ali uzalud, jer do zaključka nismo došli.

"Duplerica s njezinom slikom na dvije strane izbacila me iz takta kao ništa do sada", komentirala je Mirna koja dodaje da su komentari o Barbarinoj debljini, lošem stilu, debelim nadlakticama, prejakim nogama ili premalom obimu grudi kod nje izazivaju samo gađenje. Također, tvrdi Mirna, Barbara je zaslužila da se o njoj piše i to s najvećim mogućim naslovom: "Djeco, ovako se to radi".

"Barbara je sigurno jedna od voditeljskih alfa i omega. Obožavam njezin način vođenja te lakoću izgovaranja, te divne složene rečenice, besprijekornu dikciju i suvislost, duhovitost njezinih opaski i nikad, baš nikad, ni naznake pretjeranosti koja bi prešla u vulgarnost", napisala je voditeljica koja je bijesna zbog teroriziranja Barbare manekenskim proporcijama kojih nema ni ona sama.

"I nije mi bitno što je odjenula, ni kakva joj je frizura"

U daljnjem "hvalospjevu" Mirna je napisala kako je voditeljica Plesa sa zvijezdama mlada i obrazovana žena koja brusi svoj mozak, a ne rasteže se po spravama i ne provodi vrijeme kod plastičara operirajući nos, uši, oči, grudi i usne. "I nije mi bitno što je odjenula, ni kakva joj je frizura. Zbog Barbare Kolar voljela bih nositi šešir pa da ga svaki put skinem na pozdrav, uz duboki naklon kad je vidim", zaključila je kontroverzna kolumnistica.

Kad su u pitanju lijepe riječi, na njima nije štedjela niti Barbara Kolar. Ona nam je, naime, otkrila da Mirnu ne poznaje dobro, ali da cijeni njezin rad, kao i Mirna njezin. "Ne znam čemu komplimenti, vjerojatno je žena našla neku kvalitetu u meni. Mirnu poznajem površno, inače nismo prijateljice pa mogu samo reći da je oduvijek znala raditi svoj posao i lijepo izgleda", uzvratila je Barbara na komplimente.

Pročitajte više