Vraća li se Angelinin novi sin biološkoj majci?

Pham Thu Dung, biološka majka novog sina Angeline Jolie i Brada Pitta, ostavila je Pax Thiena kad je imao dva dana, a već je dugi niz godina ovisnica o heroinu. Njezini roditelji, koji su potpisali pristanak za posvojenje, najavili su kako postoji mogućnost da Phan zatraži sina natrag, prvenstveno zbog činjenice da su ga usvojili bogati i slavni roditelji.

"Obzirom na okolnosti, ona će se svim silama potruditi da izvuče nekakvu financijsku korist", iskreni su bili roditelji 29-godišnje Pham. Svoje je dijete napustila samo dva dana nakon poroda, navodno, jer nije mogla platiti troškove njegovog liječenja, koji su stajali oko 150 kuna.

"Nikad ga nismo posjećivali zbog straha da se ne zaljubimo u dječaka, jer smo svjesni činjenice da nismo u mogućnosti brinuti se za malog", rekli su dječakovi djed i baka, dodavši da je njihova kći nedavno bila u posjetu, a kad je čula da bogati Amerikanci namjeravaju posvojiti njenog sina, nije pokazala nikakve emocije.

Iako do majčinog zahtjeva još nije došlo, Angelina i Brad su, navodno, u strahu da bi im mogla uzeti dječaka koji se pomalo socijalizira i upoznaje s novom obitelji. Unatoč činjenici da je riječ o dugogodišnjoj narkomanki, svjesni su činjenice da biološko majčinstvo priznaju svi zakoni svijeta te da bi, u slučaju inzistiranja Pham Thu Dung, vrlo lako mogli ostati bez sina.

D.K.
Foto: Hello!, AFP

Pročitajte više