Vrckasta Ella Dvornik u halterima: Brzo sam se uživjela u ulogu tajnice

PROVOKATIVNA Ella Dvornik još je jednom pokazala svoju sklonost ka eksperimentiranju. Kako doznajemo, organizator koncerta švedskih electropop zvijezda Covenant angažirao je vrckastu Ellu u promotivnoj kampanji ususret nadolazećem događaju. Ella nas je još nedavno iznenadila svojim golišavima akt fotografijama te se očigledno uživjela u provokativna snimanja. Plakate koji služe u svrhu promocije navedenog koncerta moguće je još od prošlog tjedna vidjeti na citylight panoima u gradu Zagrebu.

"Uspješno smo spojili elemente glazbene industrije, mode i poslovnog svijeta"

Reakcije građana su prilično zanimljive, jer je Dvornikova ponovno pokazala svoje obline noseći visoke potpetice, haltere i (pre)kratku suknju. Ella je u povodu cijele kampanje izjavila: "Ideja koju mi je predstavio organizator odmah mi se svidjela. Covenant je poznat kao izrazito šminkerski bend, pa smo htjeli samim stajlingom postići nešto na toj razini. Moram priznati da sam se vrlo brzo uživjela u ulogu poslovne tajnice, tim više što je honorar bio izdašan, pa smo uspješno spojili elemente glazbene industrije, mode i poslovnog svijeta".

U povodu snimanja unajmljen je dio jedne podzemne garaže u gradu Zagrebu, a sve u svrhu dočaravanja što hladnije te, kako kaže Ella, industrial atmosfere. Dejan Barić, etablirani hrvatski fotograf, komentira: "S Ellom je uvijek užitak raditi. Do sada smo odradili preko desetak sessiona i svaki put su rezultati odlični. Ellina sklonost eksperimentiranju daje cijeloj stvari dodatnu draž, pa samim time olakšava i moj posao. Stvarno sam zadovoljan postignutim."

Podsjetimo, švedski electropop majstori Covenant će nastupati u zagrebačkom klubu Aquarius 9. travnja, a osim njemačke predgrupe Lola Angst, za nastup Covenanta će nas zagrijavati čak pet DJ-a iz Hrvatske i Slovenije, kao i dva slovenska VJ-a poznata po svojoj suradnji s poznatim Laibachom.

Saznali smo da su svoj dolazak najavila i razna lica iz javnog života, dok će posjetitelje dočekivati privlačne hostese koje su krasile naslovnice renomiranog časopisa FHM. U skladu s najavama, može se očekivati da će ovaj koncert prerasti u zanimljiv showbiz događaj.

Prodajna mjesta

Karte je moguće nabaviti u svim Aquarius CD shopovima, kao i u Planet Music CD shopu te Aždaja Boutiqueu, dok se rezervacije primaju preko e-mail adrese tickets@catalyst-group.info.

Pročitajte više