Vučić "osvaja" generaciju Z: Pogledajte što objavljuje na TikToku

Foto: TikTok

ALEKSANDAR Vučić povukao je neobičan potez - pred izbore u Srbiji odlučio je osvojiti generaciju Z i doći na TikTok. Srpski predsjednik na TikToku se pojavio pod imenom Ja sam Aleksandar i sasvim je jasno da je njegova ekipa shvatila da će se tako najlakše približiti mladim ljudima.

Vučić se na TikToku aktivirao prije nekoliko dana i već je skupio 40 tisuća pratitelja i više od 340 tisuća lajkova na svoje videe.

Pokušava zabaviti internet 

Vučić je na početku svoje TikTok karijere objavljivao političke govore, ali onda je shvatio da mora biti zabavniji. Posljednjih nekoliko dana Vučić na TikToku peče palačinke, objavljuje snimke iz djetinjstva, snimke na kojima tehnicira nogometnom loptom...

 

Nije moglo bez patetike, pa tu ima i snimki na kojima Vučić ljubi djecu, rukuje se s glasačima, priča o pravoslavnoj crkvi i vrijednostima koje navodno zastupa.

@jasamaleksandar Kad porastem, biću Džaja! 🇷🇸 #jasamaleksandar #srbija #fudbal #dragandzajic #stadionisrbije #tiktok ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

"Predsedniče, može pozdrav?" nađe se često u komentarima ispod videa. Aleksandar Vučić, odnosno ekipa koja stoji iza TikToka Aleksandra Vučića, odmah napiše: "Pozdrav!"

Angažirao tipa koji ga je sprdao i imitirao

Vučić je u svojoj predizbornoj kampanji povukao prilično neočekivan potez - odlučio je angažirati Dalibora Golubovića, koji je svoju TikTok slavu stekao oponašajući ga. Vučić je prije nekoliko dana dao naslutiti da će se Golubović priključiti kampanji, a jučer su na TikToku izbacili video koji su zajedno snimili.

U videu se pojavljuje Vučićev dvojnik kao predsjednik Srbije i mnogima nije jasno tko je zapravo Vučić. 

@jasamaleksandar Lepo sam rekao da ništa ne potpisuješ. @dnevna.doza.predsednika #jasamaleksandar #srbija🇷🇸 #srbijanesmedastane #dnevnadozapredsednika #follow ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

TikTok je oduševio i Vučićeve fanove, ali i ekipu na Twitteru. Mnogi zamjeraju opoziciji što se nije prva dosjetila angažirati tipa s TikToka, koji je do sada imitirao i sprdao Vučića. Video Vučića i Golubovića na TikToku je već pregledan više od 700 tisuća puta.

@jasamaleksandar On ili ja? @dnevna.doza.presednika #predsednik #Srbija #jasamaleksandar #follow ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

Pročitajte više