VW Golf omiljen među gay populacijom

POPULARNOST Volkswagenovog kompakta ne poznaje granice. Među posjetiteljima web portala Gaywheels.com  upravo je Golf najpopularniji, ispred dokazanih metro predstavnika poput "Minića" i "Mazdice MX-5".

Stereotip o vozačima Golfa kao čistokrvnim alfa mužjacima sasvim sigurno neće biti poljuljan, jer se ovi rezultati mogu teško svrstati pod kapu iole objektivnog istraživanja. Za sve one kojima je čudno što na popisu nema Peugeota 206, europskog gay auta 2003. godine, valja reći kako ovaj site posjećuju isključivo „alternativci“ iz područja u kojima se ti automobili ne nude. To potvrđuje drugo mjesto gdje se opet nalazi Volkswagen, ali ovaj put osjetno atraktivniji Eos. Kad je pak Europa u pitanju početkom godine Fiat 500 je proglašen Europskim gay automobilom 2008. godine. Godinu prije ovu je titulu nosila Alfa Romeo Spider.
 
I na kraju recimo kako je uredništvo iz dvomjesečnog istraživanja zaključilo kako homoseksualci doista više vole male, urbano nastrojene automobile, ali se pritom nisu spremni odreći kvalitete.

Konačni poredak
 
1. VW Rabbit (Golf)
2. VW Eos
3. Mazda MX-5 Miata & Audi A3
4. MAZDA3 & VW Jetta
5. Toyota Yaris
6. Saab 9-3 & Dodge Caliber
7. Volvo C30
8. Smart Fortwo
9. Toyota Matrix & MINI Cooper
10. Maserati GranTurismo

Pročitajte više