Wella Fashion Week Zagreb 2007

Wella Fashion Week Zagreb će i ove godine poštovati svjetski standard, prikazujući kolekcije za sezonu unaprijed, te postati domaćinom etabliranim imenima svjetske modne scene.

Osim brojnih inozemnih gostiju iz Italije, Velike Britanije, Kanade, Škotske, Mađarske, Češke, Srbije i Španjolske, svojom kolekcijom i dolaskom na ovosezonski Wella Fashion Week Zagreb počastit će nas jedan od najpoznatijih talijanskih dizajnera visoke mode Renato Balestra.

Tako će njegovu kolekciju koja godinama oduševljava internacionalni jet-set i poznate glumice, prvi puta u Zagrebu moći vidjeti poznavatelji i zaljubljenici u modu.

Uz modne revije, posjetitelje očekuju brojna popratna događanja koja uključuju promociju CD-a, izložbu, te brojne partyje u Hemingwayu, Heminway Loungeu, People'su, Jackie Brownu i Piranha baru.

Zagrebački tjedan mode završit će u nedjelju, 6. svibnja, svečanom dodjelom nagrada "Manda" i nominacijama u 16 kategorija za World fashion Academy. Također, zadnjeg dana Wella Fashion Weeka Zagreb, biti će dodijeljena nagrada "Mandica" najboljoj manekenki po izboru posjetitelja Indexa, a za koju će se moći glasati od idućeg tjedna.

Casting za ovogodišnji Wella Fashion Week Zagrebu održat će se u utorak 24. travnja u hotelu Arcotel.

Pročitajte više