YouTubera napali da ponižava curu zbog onog što joj je napravio

Screenshot: Twitter

BRITANSKI YouTuber Kristen Hanby našao se na meti kritika zbog ulijevanja plave boje u kupku svoje djevojke, naizgled bez njenog pristanka.

Hanby je snimku podijelio na svom YouTube kanalu, kao i na Facebooku i TikToku, a mnogi su ga napali tvrdeći kako ponižava djevojku za klikove.

Šaljivi prankovi popularni su na YouTubeu i drugim društvenim mrežama, no ponekad odu predaleko s obzirom na to da se njihovi tvorci bore za preglede. No ulijevanje potencijalno štetnih kemikalija u nečiju kupku bez njihovog znanja nikad ne bi trebalo biti u redu.

Hanby s engleskog otoka Jerseya ima 7 milijuna pratitelja na Instagramu i prema procjenama težak je oko 1,2 milijuna dolara, prenosi Independent.

Najpoznatiji je po prankovima, među kojima je i jedan u kojem je gurnuo svoju sestru u bazen. No Hanby objavljuje i snimke svoje obitelji i djevojke Jasmine Woodward koji spačke spremaju njemu.

Neki tako tvrde da je snimka namještena, ali i ističu kako je problem u takvim snimkama, bile namještene ili ne, da pomažu u normalizaciji potencijalno opasnog ponašanja koje se prodaje kao "samo spačka".

Pročitajte više