Za dobru kavicu ne moraš na špicu

Foto: Press

BLAGDANSKI ugođaj u potpunosti je preplavio grad, miris kuhanog vina i kobasica nas okružuju sa svih strana, a čekanje u redu za fritule se ponekad čini kao nemoguća misija. Možda je najbolje od svega malo predahnuti i sjesti na kavu? Nakon višesatnog hodanja i čekanja u redovima adventskih kućica željeli biste malo odmoriti noge, sjesti u omiljeni kafić na špici i jednostavno popiti omiljeni crni napitak.

No, brzo se okrenete na peti kada shvatite kako niti u jednom od popularnih kafića u kojim redovite pijete kavu više nema mjesta. Samo dva ishoda su moguća – otići razočarano doma i patiti jer niste unijeli dovoljnu količinu profesionalno pripravljene kave u organizam ili uz samo jedan aparat postati barista u vlastitom domaćinstvu!

Odgovor na sve vaše nedoumice je Philips LatteGo automatski aparat za kavu koji uz samo jedan klik priprema umjesto vas kavu dostojnu vrhunskih caffe barova. Ovaj genijalni gadget ima sve odlike koje moderni čovjek treba – mogućnost pripravka 6 vrsta kave, lako čišćenje za svega 15 sekundi, inovativni istoimeni dodatak LatteGo uz pomoć kojeg možete dobiti perfektnu glatku pjenu za omiljeni macchiato, kao i mogućnost regulacije jačine i arome vaše kave.

Uređaj LatteGo osim nastavka za pjenu mlijeka, ima i keramički čvrst i precizan sustav mlinaca za najfiniju kavu te filter AquaClean koji čisti i filtrira kavu svaki put, zbog kojeg ćete tek nakon 5000 šalica uklanjati kamenac filtera. Doista, ispijanje kave će polako postati ritual koji ćete radije održavati u udobnosti vlastitog doma, jer ćete uz ovaj automatski aparat postati omiljeni domaćin svim svojim prijateljima i obitelji koji će špicu zamijeniti vašim domom! 

Pročitajte više