Za Jennifer i Bena nema božićnih praznika

UMJESTO u ljubavnom zagrljaju najzaljubljeniji hollywoodski par provest će blagdane pred kamerama jer se mora promijeniti kraj njihovog posljednjeg filma.
 

Producent, scenarist i redatelj filma "Gigli " Martin Brest na uobičajenoj probnoj projekciji ustanovio je da se publici nimalo ne sviđa srcedrapateljski happy end pa mora smisliti i snimiti nešto novo.
 
U filmu Ben glumi sitnog lopova kojeg mafija šalje u otmicu sina javnog tužitelja, a kako bi sigurno obavio zadatak u pomoć mu šalje lezbijku Jeniffer.

On se bezuspješno zaljubi u nju, a zbog razbuktalih osjećaja odluči pustiti žrtvu. Kako publika nije "progutala" takav kraj priče tko zna što će Brest napraviti da zadovolji njen ukus.
 
Snimanje filma počelo je ljetos i odmah je ostvarena kemija između seksi glumaca pa su najavili i skoro vjenčanje.

Jeniffer je dobila honorar od 8 milijuna dolara,a Ben milijunček manje, ali kako ih očekuje dodatna zarada ovisna o gledanosti filma njih dvoje nimalo se ne bune što su im upropašteni božićni blagdani.
 
"Tajanstveni prijatelj" otkrio je novinarima da ni bogate zvijezde ne mogu izbjeći svoje obaveze poput ostale razočarane ekipe filma koja se ponovo mora prihvatiti posla, ali kao malu utjehu dodao je da je Brest obećao da će im na sam Božić ipak dati slobodan dan.

Pročitajte više