Za koncert Bijelog Dugmeta pušteno u prodaju dodatnih 4000 karata

ZA ZAGREBAČKI koncert Bijelog Dugmeta, koji će se održati 22. lipnja na maksimirskom stadionu, danas je u prodaju pušteno dodatnih četiri tisuće karata, rekao je Hini organizator koncerta Vladimir Mihaljek Miha.

Karte se po cijeni od 150 kuna mogu od danas kupiti na blagajni maksimirskog stadiona, rekao je Mihaljek Miha. Riječ je o mjestima na južnoj tribini stadiona Maksimir koja su zahvaljujući razumijevanju Bijelog Dugmeta i tehničke ekipe za veliko zanimanje Zagrepčana za koncert otvorena za publiku, rekao je Mihaljek Miha.

Dvadeset i jedna tisuća karata za zagrebački koncert Bijelog dugmeta prodano je istog dana kada je i pušteno u prodaju, 27. svibnja. Cijena karata bila je 120, 150 ili 200 kuna, a tisuće ljudi je tijekom cijelog prijepodneva čekalo u redovima na blagajni maksimirskog stadiona kako bi se domoglo karte. Nekoliko stotina obožavatelja i noć je probdjelo ispred stadiona. Svatko je ponaosob mogao kupiti najviše deset karata.

Organizator je za zagrebački koncert Bijelog Dugmeta tiskao ukupno 60.000 karata, ali je izravno na prodaju ponudio tek 21 tisuću, dok su ostatak zakupili sponzori i agencije u Hrvatskoj i inozemstvu. Tako Coca-Cola, koja je glavni sponzor koncerta, ima na raspolaganju 15 tisuća ulaznica.

Sarajevsko Bijelo Dugme, najveći i najpopularniji jugoslavenski rock sastav 1970-ih i 1980-ih godina nastupit će prvi put nakon 15 godina na tri stadionska koncerta - u Sarajevu (15. lipnja), Zagrebu (22. lipnja) i Beogradu (28. lipnja). Kako je najavljeno, okupit će sve članove, koji su prošli kroz Bijelo Dugme tijekom 15-ak godina postojanja.

Pročitajte više