Zagrebačka manekenka Jasmina Hdagha već mjesecima ljubi glumca Billyja Zanea

JASMINA HDAGHA, 26-godišnja zagrebačka ljepotica koja posljednjih godinu dana manekensku, ali i glumačku, karijeru gradi u Los Angelesu, već je nekoliko mjeseci u vezi s poznatim holivudskim glumcem Billyjem Zaneom. Da je veza ozbiljna, svjedoči činjenica da je Zane 18 godina mlađu Jasminu već upoznao s roditeljima, a ovo ljeto će sa zagrebačkom ljepoticom doputovati u Hrvatsku.

Billy i Jasmina su se upoznali prošle godine na Dan nezavisnosti, 4. srpnja, na white partyju američkog repera i producenta Seana P. Diddyja Combsa, na kojega svi uzvanici dolaze u bijeloj odjeći. "Billy mi je prišao i pročavrljali smo, a kad sam mu rekla da radim na partyju, mislio je da se šalim. Zaista sam radila - prije nego što se pojavio, nosila sam reviju, a potom sam kao hostesa dočekivala goste. Bio je vrlo uporan i nije se htio maknuti dok mu nisam dala svoj broj mobitela. Već me sutradan nazvao, a nakon dva izlaska shvatila sam da je jako drag, zabavan i neodoljiv s tim svojim očima. Priznajem, šarmirao me, i otada smo zajedno. Najbolje od svega je što nisam imala pojma tko je on, iako mi je rekao da je glumac i redatelj", ispričala je Jasmina za Gloriju te dodala kako je tek tri tjedna kasnije shvatila tko je zapravo Billy.

"Mojoj majci je bilo smiješno kad su neke hrvatske novine objavile fotografiju na kojoj sam bila s Billyjem, a nisu me prepoznali pokraj njega"

"Otišli smo u šetnju na Venice Beach, gdje su nas zaskočili paparazzi. Billy mi je objasnio da ga prate otkako je glumio u `Titanicu` i da se na to već naviknuo. Tek tada sam shvatila da je `moj ćelavac` onaj slatki, koji je u `Titanicu` glumio zaručnika glavne junakinje. Nisam bila oduševljena time što će nas fotografi pratiti na svakom koraku, dugo smo o tome pričali i na to se još moram priviknuti. Billyja rijetko tko odmah prepozna - neki moji prijatelji su s njim pili kavu i nisu imali pojma tko je jer je vrlo jednostavan, spontan i daleko je od predodžbe kakvu ljudi imaju o holivudskim zvijezdama", navela je Jasmina.

Zagrebačka ljepotica egzotičnog izgleda, kojega je naslijedila od oca Libijca i zahvaljujući kojem je već deset godina iznimno uspješna u svijetu mode, ispričala je i kako je njena majka Marija ispočetka bila zabrinuta zbog veze: "Isprva je bila zabrinuta što će se o meni sada pisati, a poslije joj je bilo smiješno kad su neke hrvatske novine objavile fotografiju na kojoj sam bila s Billyjem, a nisu me prepoznali pokraj njega".

Pročitajte više