Zagrebački Advent ima novu lokaciju, na otvaranju svira Nipplepeople

Foto: Press

OVE SUBOTE, 27. studenog, u 18 sati otvara se nova lokacija ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa. U parku Akademije likovnih umjetnosti posjetitelji će do 1.1.2022. moći uživati uz glazbeni program i besplatne koncerte, božićni vrt, adventske mirise, bogatu gastro ponudu, svjetlosne efekte te atmosferu posebno konstruiranih kupola uz desetke tisuća lampica. Zajednički naziv ovog zimskog festivala je Akademija.

Nipplepeople, Boris Štok, Svemirko, Pocket Palma, Kuku$, Drito iz Akademije, Whateverest, DJ Indy, Stanko Bondža i Sinke Fresh samo su neki od izvođača koji će nastupati, a bit će dostupni i dodatni sadržaji poput prodajne izložbe slika Plati i nosi, dječjeg festivala Eko Limach Fest, brojnih kulinarskih radionica te ostalih zanimljivosti. Koncert Nipplepeoplea bit će ove subote u 20 sati. 

Uređenje Parka ALU-a zamišljeno je kao niz manjih i većih kupola s kristalnim lusterima. Kroz cijelo trajanja Adventa u Akademiji park ALU-a sadržavat će postavu izložbe skulptura naših najeminentnijih umjetnika (od Meštrovića do Augustinčića), dok će u posebnoj kupoli biti organiziran izložbeni prostor umjetnina koje su izradili studenti ALU-a te će se izložene umjetnine na licu mjesta moći kupiti.

Sve informacije i novosti o Akademiji mogu se pratiti na njihovom Instagram profilu te Facebook stranici, gdje će se detaljno objavljivati koncerti, program i ponuda te ostale zanimljivosti ovogodišnjeg Adventa. 

Pročitajte više