Zagrebački reper traži djevojku za putovanje svijetom

Foto: Facebook

ZAGREBAČKI reper Ludin objavio je na svom Facebook profilu zanimljiv oglas kojim je privukao veliku pozornost ljepšeg spola.

Naime, glazbenik želi napustiti Hrvatsku i traži suputnicu koja bi mu pravila društvo. Iako mnogi misle da se šali, on uvjerava da je posve ozbiljan.

"Traži se cura koja je dovoljno luda da ponese kofer ili ruksak na leđa i napusti sa mnom ovu lijepu zemlju. Mora biti lijepa, romantična, skromna, pametna, radišna i spaljena.

Ne znam kamo ćemo... Prvo idemo u Europu, a dalje ćemo vidjeti. Ostat ćemo tamo gdje nas poštuju i gdje ne moramo misliti da li ćemo dobiti plaću ili ne. Ne treba nam puno novaca... Tek za kartu i hranu, a za ostalo ćemo se snać radeći poštene poslove. Pit ćemo jeftino vino u Parizu na krovovima zgrada, ručat ćemo kod naših gastarbeitera u Njemačkoj, a porez ćemo plaćati u Monte Carlu. Spavat ćemo na plažama Azurne obale, a ako ti i dalje bude hladno, vodim te u Australiju. Kad se poželimo ohladiti, idemo za Kanadu i ako ikad budeš tužna, pičimo u Dansku jer kažu da je to najsretnija zemlja na svijetu.

Bojat se ne moraš za prijatelje jer imamo ih po cijelom svijetu preko 50 000 koji su iselili u zadnje dvije godine, a kad te pitaju odakle smo, slaži, jer neće shvatit zašto odlazimo iz tako lijepe zemlje.

P. S. Podijelite mi status da krenemo čim prije i da, ne za*ebavam se."

Ludinova objava vrlo se brzo proširila društvenom mrežom, a u komentarima i sam ističe da ga je to iznenadilo, ali i da već dobiva neke vrlo zanimljive ponude.
 

Pročitajte više