Zagrepčanku oduševio potez nepoznate cure u tramvaju: Javi se ako se prepoznaš

Foto: Patrik Macek/PIXSELL/Facebook

ZAGREPČANKU Emu Pražić oduševio je potez jedne sugrađanke u tramvaju te je njihov susret odlučila prepričati u popularnoj Facebook grupi Zakaj volim Zagreb u nadi da će pronaći nepoznatu djevojku koja joj je uljepšala dan.

"Već dugo me nešto nije razveselilo kao ova ZET-ova kartica. Danas u šestici oko 16.55 (Branimirova) ušao je kontrolor u tramvaj i normalno pregledavao karte. Kako imam godišnji pokaz stajala sam kod prvih vrata bez straha i lagano tražila pokaz dok se kontrolor približavao. U jednom trenutnu shvatim da nemam pokaz ni kartu i kada sam se već pomirila s činjenicom da ću dobiti kaznu, djevojka koja je stajala do mene (crvena kosa, plave oči) mi pruža praznu ZET karticu. Hvala ti još jednom i ako se prepoznaš javi se, dužna sam ti kavu", napisala je Ema u objavi koju je u samo dva sata od objave lajkalo skoro 2500 ljudi.

Dodala je i fotografiju karte.

"Kao što sam i napisala, ako se djevojka prepozna, rado bih je počastila kavom jer mi je uljepšala dan i drago mi je da još ima dobrih ljudi", dodala je Ema za Index.

"Predivan osjećaj", "Ima još nade za ljude", "Divna duša, to vam je bio anđeo čuvar", poručili su Emi ostali članovi grupe.

Pročitajte više