Zaljubljena Belinda Bedeković snima autobiografski film

BELINDA BEDEKOVIĆ, odnosno "najbrži prst na klavijaturama koju je Sacha Baron Cohen otkrio surfajući internetom", ovih dana vrijeme provodi razgovarajući s nekim domaćim i stranim filmskim producentima o snimanju njezinog prvog autobiografskog filma radnog naslova "Preko trnja do zvijezda".

"Kad ste me uslikali, baš sam sjedila u foajeu hotela Dubrovnik s jednim od filmskih producenata i razgovarala o filmu u kojem je fabularna okosnica moja glazbena karijera", rekla nam je Belinda koja trenutačno "toliko radi da nema vremena za poštenu šetnju u prirodi".

"Živim s čovjekom u kojeg nisam zaljubljena već ga volim"

"Iako dolazi proljeće i svi su zaljubljive prirode, moram priznati kako vrijeme na mene nema baš nekog utjecaja. Roditi definitivno ne planiram, a što se moje ljubavi tiče, u vezi sam i živim s jednim čovjekom u kojega nisam zaljubljena, već ga jako volim", priznala je Belinda koja je na pitanje o skorašnjoj udaji odgovorila kako "planovi postoje, te da je samo pitanje vremena kada će se to realizirati".

Špicom se šetala i 36-godišnja glumica i Unicefova ambasadorica dobre volje Bojana Gregorić Vejzović sa sinom Raulom, koji će za koji dan proslaviti drugi rođendan. Na pitanje kako uspijeva uskladiti poslovni i privatni život Bojana odgovara kako "nije uvijek lako i da se to najbolje vidi po njezinim podočnjacima". Osim što glumi u nekoliko Gavellinih predstava, Bojana se nedavno pojavila u ulozi manekenke na Liscinoj reviji donjeg rublja, a publiku je još jednom "bacila na koljena" sa seksepilnom zanosnom baletnom figurom.

L.V.
Foto: Index

Pročitajte više