Zaljubljeni Dražen Žerić Žera postao otac blizanki Petre i Maree u 45. godini

"ZAGREB želi pokazati da je kozmopolitski grad, ali pokaži to na drugi način, nemoj u pederluku. Da imam sina, ne znam, majke mi, šta bih radio. Sada su u modi neki metroseksualci. Drago mi je što smo mi maljavi, pušimo, psujemo, pijemo pivo", izjavio je ovo ljeto Dražen Žerić Žera, pjevač popularne grupe Crvena Jabuka.

Naime, čini se kako 45-godišnji pjevač neće imati problema s "pederlukom" jer mu je supruga Barbara Žerić danas rodila dvije zdrave kćerkice. Petra i Marea, blizanke koje je Žerina supruga jutros donjela na svijet, su rođene u zagrebačkoj bolnici Sveti duh, a one su ujedno i prve kćeri 45-godišnjeg Žere.

Vjenčanje iz snova

Par je u vezi bio jednu godinu nakon čega su odlučili izreći sudbonosno "Da", a vjenjčanje je bilo baš kao iz bajke. Da podjetimo, 24-godišnja Barbara i pjevač su se vjenčali na brodu "Pravedan", nedaleko od otoka Šolte. Nakon toga su se sa uzvanicima preselili u restoran u Stomorskoj. Da se Žera opako zapalio dokazuje i činjenica da se zbog 20-tak godina mlađe supruge odlučio urediti frizuru, smršaviti i odbaciti poderane "starke".

A.M.
Foto: Index

Pročitajte više