Zamamna poprsja Fani i Simone odsad bogatija za nove dragulje

SKUPOCJENI nakit tradicionalno privlači lijepe žene, a nova kolekcija nakita Facco Gioelli i Baldinini, Hrvaticama premijerno predstavljena u novootvorenom dućanu Tools To Live, privukla je, među ostalima, i Fani Stipković te Simonu Gotovac. Plavokose manekenke oduševljene su novom luksuznom kolekcijom, a Fani nam je tom prilikom otkrila što od nakita posjeduje, voli i želi, te kakvim je blještavim predmetom muškarac može oboriti s nogu.

"Obožavam nakit, a ova nova kolekcija je fenomenalna! Osobno, upravo ovakve stvari volim nositi, jer su mladenačke, otkačene i uklapaju se u moj stil", rekla nam je Fani na promociji u centru metropole. Uz brojne ljubitelje luksuznih poklona, pridružila joj se i Simona Gotovac, manekenka koju nazivaju "hrvatskom Pamelom Anderson" koja uskoro kreće u Hollywood u pokušaju da ostvari filmsku karijeru.

"Moram priznati da nisam ljubitelj klasičnog nakita. Više volim otkačeniji ili totalno starinski, imam neki nakit od mame i bake, on je generacijama u našoj obitelji i iznimno mi je vrijedan", kaže Fani. Medaljon koji joj je poklonila baka njezin je najdraži komad nakita kojeg posjeduje, a puno blještavih stvarčica dobila je i od oca, koji je pomorac pa joj s putovanja donosi nakit karakterističan za zemlju u kojoj je bio.

Kakvim nakitom osvojiti Fani?

"Muškarac me u biti ne može osvojiti nakitom, već nekim svojim kvalitetama. Pogotovo me ne može osvojiti nečim pogrešno odabranim. Ako me dobro upozna, pokloni mi komad nakita koji mi se ne sviđa i ja vidim da je to od srca, odglumila bih da mi je prekrasno i stalno ga nosila", otkriva Fani koja je nedavno diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti, a uskoro će početi sa svojim prvim pravim televizijskim prilozima čemu se, kaže, neizmjerno veseli.

D.K.
Foto: S.G.F.

Pročitajte više