Žanamari ispunila obećanje i fotkala se bez gaćica, ali to se nije svima svidjelo

Foto: Instagram

ŽANAMARI PERČIĆ prije desetak dana obećala je da će se fotkati bez gaćica uđe li Hrvatska u finale SP-a, a kako se to dogodilo tako je pjevačica ispunila obećanje te fotografiju objavila na Instagramu.

"Sinoć se proslavilo noćnim kupanjcem. Nisam imala pri ruci badić, ali sam imala Mandžukićev dres. Koliko ste vi bili ludi sinoć? Čekam vaše najluđe fotke", napisala je uz fotku ogrnuta dresom.

No iako je većina reakcija bila pozitivna, njezin potez nije sve oduševio. "Mario će biti oduševljen što je netko pokrio guzicu njegovim dresom.....curo polupala si lončiće definitivno, brukaš se", jedan je od komentara.

Vrlo brzo nastala je rasprava i mnogi su stali u obranu pjevačice. "To nije netko, to je Žanamari. Ona pokrila guzicu, ti si pokrij facu. Ljubomoro", uzvratili su. "A na što točno da budem ljubomorna? Na budaletinu koja sramoti sveti dres i kojoj se smije cijela Hrvatska....mi u finalu, a ona bi zabavljala narod guzicom. Možda neke napaljene dedeke koji ne gledaju nogomet", nastavila se rasprava.

No pjevačicu, koju su mnogi već priupitali sprema li nešto slično i pobijedi li Hrvatska Francusku, ta rasprava nije dotaknula.

Inače, Duško Lokin obećao je skinuti periku osvoji li Hrvatska zlato, a Mateo Beusan obrijati brkove, nakon čak 45 godina.

Pročitajte više