Žanamari Lalić: Meštar na probama više ne falša

UOČI sutrašnje emisije showa Zvijezde pjevaju Žanamari Lalić otkrila nam je da njen pjevački partner Davor Meštrović Meštar napreduje u vokalnoj tehnici, redovito ide u teretanu zbog nastupa u showu te će sutra na pozornici plesati rock.

"Sutra vas očekuje Meštar u rock izdanju", rekla nam je Žanamari uz smijeh i dodala: "Uvježbao je koreografiju i na probi su svi popadali u nesvijest kad su ga vidjeli". Na pitanje znači li to da je Davor u dobroj formi, s obzirom na to da je istovremeno plesanje i pjevanje jako fizički zahtjevno, lijepa pjevačica odgovara: "On je u najboljoj formi u kojoj može biti. Ide redovito u teretanu od početka showa i to se vidi".

"Na boji glasa, nažalost, ne može puno raditi, ali sve falševe ispravlja"

Osim mišića, HRT-ov voditelj vježba i glasnice. Svakodnevno radi s vokalnom instruktoricom i uz to ima česte probe sa Žanamari. Njegova pjevačka partnerica jako je zadovoljna njegovim napretkom. "Danas nije falšao na probi. Na boji glasa, nažalost, ne može puno raditi, ali sve falševe ispravlja i moram ga pohvaliti", ističe mlada pjevačica.

 "Dobro podnosi kritike, najgore mu je kad ne čuje nikakav komentar"

Nije nam željela otkriti kakvu su pjesmu pripremili za sutrašnji nastup, samo je rekla da će nakon balada koje su pjevali u posljednje dvije emisije, sutra pjevati nešto veselo. "Nakon prve emisije svi su se hvatali za glavu zašto smo izabrali baš tu pjesmu, ali ova neće biti takva. Vesela je i može se plesati", kaže nam Žanamari koja je jako zadovoljna suradnjom s Meštrom. "Super je raditi s njim. Odgovoran je, želi raditi i naučiti. Nije to shvatio olako", kaže i uvjerava nas da kritike nimalo ne utječu na Meštrovo raspoloženje iako od početka showa dobivaju najlošije ocjene žirija. "Dobro podnosi kritike, najgore mu je kad ne čuje nikakav komentar. On želi da mu se iskreno kaže kakav je bio", tvrdi njegova pjevačka partnerica.

Download:
FLVMP43GP
Download:
FLVMP43GP
Download:
FLVMP43GP
Download:
FLVMP43GP
Download:
FLVMP43GP

"Parovi su dosta pjevački jaki, a s druge je strane Meštar koji je karizmatičan i zabavan"

Među ostalim kandidatima Žanamari nema svoje favorite, jer smatra da su natjecatelji ove godine prilično izjednačeni. "Vrlo je neizvjesno. Parovi su dosta pjevački jaki, a s druge je strane Meštar koji je karizmatičan i zabavan. Zbog toga mislim da su glasovi publike na našoj strani", kaže pjevačica koja zbog nastupa u showu nije odgodila druge poslovne obveze. "Snimila sam novu pjesmu, zove se 'Ljubav' i sljedeći tjedan će izaći na tržite. Jako sam zadovoljna, mislim da će je voljeti svi fanovi 'Crnog leptira'", rekla nam je simpatična Žanamari.

"Neopisivo mi je žao što je Pervan ispao. To ne mogu razumjeti"

Članica žirija Zvijezde pjevaju Ksenija Erker također nema svojih favorita u showu, barem ne nakon posljednje emisije. "Neopisivo mi je žao što je Pervan ispao", rekla nam je Ksenija. "To ne mogu razumjeti. Među ovim natjecateljima koji se smatraju amaterima, meni se činilo da je on najpopularniji kod publike", kaže pjevačica i čudi se što mu niti dobre ocjene nisu pomogle da ostane u emisiji. "Bio mi je jako šarmantan, kod žirija je uvijek zauzimao visoko 4. mjesto. Strašno mi je žao da je ispao", ispričala nam je Ksenija. Ovogodišnjeg pobjednika još ne može predvidjeti jer joj je teško davati prognoze nakon što je sudjelovala u sve četiri sezone showa. "Vidjet ćemo što će biti, žiri uvijek iznenađuju glasovi publike", zaključila je Ksenija Erker.

Pročitajte više