Zaposlenica Burger Kinga dobiva pohvale zbog nesebične geste prema starcu

Foto: Facebook

ZAPOSLENICA Burger Kinga postala je hit na internetu zbog geste prema starcu.

19-godišnja Alexis Easter, koja radi u lancu brze prehrane u Mechanicsvilleu, snimljena je kako stariju mušteriju ispraća do automobila, a za taj potez dobila je brojne pohvale na društvenim mrežama.

Umirovljenik koji je Alexis poznat kao Mr. John, stalna je mušterija u restoranu. "Kad pojede, pomognem mu da dođe do automobila jer ga jako bole leđa. Kad dođemo do njegovog automobila, malo porazgovaramo i uvjerim se da sigurno može dalje", rekla je Alexis za WTVR.

Njezina jednostavna, a lijepa gesta privukla je pažnju prolaznice, koja je fotografiju mlade žene i njezine mušterije objavila na Facebooku napisavši da mlada dama svijet čini malo svjetlijim.

"Rijetkost je vidjeti ljude koji pomažu drugima i ne očekuju ništa zauzvrat. Otkako sam objavila fotografiju, saznala sam da Alexis ima 19 godina i radi ovo na dnevnoj bazi i za svaku mušteriju kojoj je to potrebno", rekla je za Yahoo Elizabeth Chandler koja je podijelila fotografiju.

Dodala je kako Easter nije jedina zaposlenica Burger Kinga koja je spremna napraviti više nego što joj je u opisu posla. "To je njihova kultura u Burger Kingu. Svaki zaposlenik kojeg sam vidjela spreman je napraviti više za bilo koga."

Pročitajte više