Zaručila se Paris Hilton

RAZMAŽENA bogatašica Paris Hilton danas je službeno objavila svoje zaruke sa dvadesetsedmogodišnjim Grkom Parisom Latsisom.

Mladi nasljednik, sin vlasnika poznatog brodogradilišta i 54. na listi najbogatijih ljudi na svijetu, zaprosio je Paris nakon njezinog povratka iz Europe, gdje je promovirala svoj novi film "House of Wax". Njezin glasnogovornik izjavio je kako izgledaju vrlo sretni i uzbuđeni.

Iako je sve donedavno pričala kako se ne želi ozbiljno vezati, te je javnost zabavljala prvenstveno svojim razuzdanim tulumima, čini se kako stvari sada drugačije stoje.

Nakon osam mjeseci veze pristala je na brak, izjavivši kako je jako zaljubljena i sretna što pokraj sebe ima tako iskrenu i odanu osobu. "Mislim da nam je jednostavno suđeno i veselim se što sam pronašla nekoga s kim želim provesti čitav svoj život." - rekla je u razgovoru s američkim novinarima.  

Par je zaruke proslavio roštiljem u njihovom domu na Hollywood Hillsu, u krugu svoje obitelji i najbližih prijatelja.

Prije nego se zaručila s Lastisom, Paris je bila u vezi s Nickom Carterom, kao i sa Rickom Salomonom koji se proslavio objavivši njihove seksi snimke na Internetu.

Nadamo se da će ovaj put imati više sreće te da njezin brak neće završiti poput onoga njene sestre Nicky, koja se od Todda Andrewa Meistera razvela nakon samo tri mjeseca.

Pročitajte više