Zašto Brad Pitt u filmovima uvijek jede?

Screenshot: YouTube

AKO STE fan filmova s Bradom Pittom (ili ste barem pogledali pokoji), onda ste vjerojatno uočili da Brad u filmovima često nešto jede, pogotovo s nogu.

U "Oceanovih 11" Pittov lik Rusty često jede nešto s nogu, a i u novom Tarantinovom filmu "Bilo jednom u Hollywoodu" Pitt jede, i to makarone sa sirom. Na YouTubeu čak postoji i 15-minutna kompilacija sa svim filmskim scenama u kojima Brad Pitt nešto jede.

U intervjuu za Joe koji je Pitt dao s kolegicom iz "Bilo jednom u Hollywoodu" Margot Robbie glumac je progovorio o tom hranjenju dok glumi. 

"Volim samom sebi dati zanimaciju, a i inače sam proždrljiv...", rekao je Pitt u intervjuu pa dodao da za "Oceanovih 11" postoji i logično objašnjenje zašto Rusty stalno ima hranu u rukama. "Rusty je uvijek bio u žurbi, u pokretu, pa sam zaključio da on nikad nema vremena sjesti i pojesti pristojan obrok. Zato bi uvijek morao pojesti nešto s nogu", rekao je Pitt.

Pittovo neprestano hranjenje u filmovima zapelo je za oko i ekipi na društvenim mrežama koja je oko toga već počela slagati i teorije zavjere pa je tako jedan korisnik Reddita usporedio količinu kalorija koje Pittov lik pojede u filmu s uspjehom filma i pokazalo se da što više Pitt jede u filmu, to film više zaradi.

 

Pročitajte više