Zašto je Meghan Markle čekala 10 dana da objavi ove fotografije?

Foto: Profimedia

MEGHAN MARKLE čitala je priče bolesnoj djeci prije 10 dana, no fotografije su objavljene tek jučer. Prema pisanju Daily Maila, vojvotkinja od Sussexa posjetila je bolnicu u Los Angelesu samo nekoliko sati prije nego što je princeza od Walesa objavila video u kojem je otkrila da ima rak.

S obzirom na to da su fotografije čekale na objavu 10 dana, čini se da je Meghan iz poštovanja prema Kate, bez obzira u koliko su lošim odnosima, odlučila pričekati sa svim. Poznato je da su ona i princ Harry za princezinu dijagnozu saznali kao i cijeli svijet - iz njenog videa.

Iako su Meghan i Harry u međuvremenu imali privatne razgovore s Kate, nitko im nije rekao da princeza ima rak. Za to su saznali preko televizije jer Kate i William, prema pisanju britanskih medija, nemaju više povjerenja u njih.

William i Harry gotovo uopće ne komuniciraju

Odnosi između braće i šogorica su zategnuti, a William i Harry gotovo uopće ne komuniciraju. Harry i Meghan odmah su po objavi Kateine dijagnoze izdali priopćenje u kojem su joj poželjeli brzo ozdravljenje.

"Želimo zdravlje i oporavak Kate i obitelji i nadamo se da će to moći učiniti privatno i u miru", objavili su Harry i Meghan u izjavi.

Harry i Meghan su od 2020. godine u lošim odnosima s budućim kraljem i kraljicom te su ih u međuvremenu optužili za suradnju s tabloidima. Harry je brata u knjizi optužio da ga je fizički napao zbog Meghan, a Meghanin prijatelj Omid Scobie je Kate Middleton optužio za rasizam.

Pročitajte više