Zašto je Seve ostala bez angažmana za Novu godinu?

Seve je za svoj novogodišnji angažman navodno tražila 40 do 50 tisuća eura. Njezin menadžer Tomislav Petrović u javnost nije htio izlaziti s potankostima o "njezinoj cijeni", nego je samo demantirao nastup u Kikindi u Srbiji, za koji je Seve navodno trebala dobiti 99 tisuća eura. Pričalo se po srpskim medijima ranije i o tome kako će Seve možda zapjevati na trgu u srpskom Zaječaru, što se nije dogodilo, niti je u javnost izašla cifra koju je predsjednik općine Zaječara,  Boško Ničić, navodno ponudio Severini.

S obzirom da je Severinina cijena nekako i uspjela "prolaziti" u susjednim zemljama, a gledano na to da je Seve ove godine izgleda ostala bez angažmana u Hrvatskoj, postavlja se pitanje radi li se o tomu da netko nije imao dovoljno novca platiti jedinoj hrvatskoj zvijezdi, kakvom ju mnogi smatraju, toliko novca da bi na razglas koji put pustila svoj mazni glasić ili se Seve jednostavno precijenila.

Ali činjenica je da si jedino prava zvijezda nakon debakla u Americi, kada je odustala od turneje zbog nedovoljnog broja prodanih karata, može dozvoliti da joj cijena manja od 40 tisuća eura za novogodišnji nastup bude preniska, mora joj se priznati.

Pročitajte više